Menü

Eladó lakások a XIII. kerületben

 

A XIII. kerület nem csak hogy egyre népszerűbb, de jelen pillanatban talán Budapest legkedveltebb kerülete azok körében, akik eladó lakást, ingatlant keresnek. Növekvő népszerűségét a rendkívül gyors fejlődésének köszönheti, mely családok számára is egyre élhetőbbé teszi a kerületet. A kiváló közlekedési kapcsolatok, a belváros és a Duna közelsége, számos zöld terület és a megannyi beruházás és fejlesztés miatt is preferálják olyan sokan a XIII. kerületet.

Tekintse meg XIII. kerületi ingatlankínálatunkat:

 • Marina Homes

  Marina Homes

  Budapest XIII.kerület
  79 - 138 M Ft
  27 db lakás
  Átadás időpontja:
  2025.12.31.
  Az elegáns és modern Marina Homes lakópark a Dunaparttól lépésekre várja leendő lakóit. Kiváló tömegközlekedés és széles körű szolgáltatások teszik teljessé ezt az otthont a 13. kerületben. Bővebb információért keressen bizalommal!
 • Gabbro Homes
  CSOK

  Gabbro Homes

  Budapest XIII.kerület
  51 - 150 M Ft
  13 db lakás
  Átadás időpontja:
  2023.04.30.
  HAMAROSAN KÖLTÖZHETŐ ÚJ LAKÁSOK, Angyalföld kertvárosi részén! A 13. kerületben, kellemes zöld környezetben épülő 15 lakásos társasház, magas műszaki tartalommal, zöld technológiával felszerelve kerül kivitelezésre. Találja meg álmai otthonát!
 • Új építésű modern, energiatakarékos lakások a XIII. kerületben
  RENDHAGYÓ KEDVEZMÉNY!

  Új építésű modern, energiatakarékos lakások a XIII. kerületben

  Budapest XIII.kerület
  54 - 154 M Ft
  24 db lakás
  Átadás időpontja:
  2023.06.30.
  Új építésű modern, energiatakarékos lakások a XIII. kerületben, Budapesten.
 • Új építésű társasház a 13.kerületben, energiatakarékos otthonokkal
  Akció!

  Új építésű társasház a 13.kerületben, energiatakarékos otthonokkal

  Budapest XIII.kerület
  48 - 201 M Ft
  33 db lakás
  Átadás időpontja:
  2025.03.30.
  Tökéletes lokáció, minőségi otthonok Angyalföldön! A XIII. kerület egyik legdinamikusan fejlődő részében épül az a 9 emeletes új társasház, mely nem csupán külsőleg egy modern lakóház, de összetételében is minőségi anyagfelhasználás jellemzi.
 • Környezetbarát, energiatakarékos otthonok a XIII.kerületben

  Környezetbarát, energiatakarékos otthonok a XIII.kerületben

  Budapest XIII.kerület
  47 - 205 M Ft
  3 db lakás
  Átadás időpontja:
  2023.02.28.
  Lokáció, minőség, referencia! A kínálatunkban lévő legújabb geotermikus társasház 903 m2-es telken épül meg 51 lakással, 1 üzlethelyiséggel, parkolóhelyekkel és tárolókkal.
 • Eladó hőszivattyús lakások a Dózsa György út metrómegállónál - II. ütem
  CSOK

  Eladó hőszivattyús lakások a Dózsa György út metrómegállónál - II. ütem

  Lőportáldülő
  45 - 148 M Ft
  Minden ingatlan elkelt.
  Átadás időpontja:
  2019.11.30.
  Eladó lakások Budapest XIII. kerületében, a Dózsa György út közelében, 74 lakásos, energiahatékony, korszerű társasházban. Gyorsan fejlődő környék, értékálló ingatlanok! II. ütem
 • Eladó lakások Angyalföldön, 70 lakásos társasházban
  CSOK

  Eladó lakások Angyalföldön, 70 lakásos társasházban

  Budapest XIII.ker.
  54 - 80 M Ft
  Minden ingatlan elkelt.
  Átadás időpontja:
  2020.10.02.
  Kiemelkedő ár-érték arányú lakások Budapest XIII. kerületében, a Reitter Ferenc utca elején. Érdemes időben lekötni a lakásokat, hiszen a környék felértékelődése és a készültségi szint alakulása révén az árak emelkedése várható.
 • Eladó hőszivattyús lakások a Dózsa György út metrómegállónál - I. ütem
  CSOK

  Eladó hőszivattyús lakások a Dózsa György út metrómegállónál - I. ütem

  Budapest XIII.ker.
  38 - 104 M Ft
  Minden ingatlan elkelt.
  Átadás időpontja:
  2019.04.30.
  Eladó lakások Budapest XIII. kerületében, a Dózsa György út közelében, 36 lakásos, energiahatékony, korszerű társasházban. Gyorsan fejlődő környék, értékálló ingatlanok!
 • Natura Residence eladó prémium lakásai a XIII. kerületben
  CSOK

  Natura Residence eladó prémium lakásai a XIII. kerületben

  Budapest XIII.ker.
  43 - 90 M Ft
  Minden ingatlan elkelt.
  Átadás időpontja:
  2018.10.31.
  Eladó lakások a Natura Residence-ben, a Róbert Károly körút közelében. A XIII. kerületi, energiahatékony lakások fűtése és hűtése hőszivattyús megoldással kerül kialakításra.

 

A XIII. kerület ingatlanberuházásai

Eladó lakások tekintetében Budapest XIII. kerülete az erőteljes beruházási kedv miatt biztosít kiemelkedő kínálatot. A Váci út mentén kialakult úgynevezett irodafolyosó egyre nagyobb számú és jelentőségű magyar és nemzetközi cégnek biztosít működési helyszínt, melynek következtében a környék az utóbbi 5-6 évben Magyarország legfontosabb üzleti régiójává nőtte ki magát. Az itt található vállalkozások Budapest GDP-jének több, mint 10%-át termelik. A jelenleg zajló fejlesztések megvalósulásával immár 1 millió négyzetméternyi irodahelyiség járul hozzá több, mint 100 ezer munkavállaló foglalkoztatásához, és a fejlődés valószínűsíthetőleg változatlan iramban folytatódik a jövőben is.

A XIII. kerület stratégiai szerepéből és az üzleti ingatlanfejlesztésekből következően a lakóingatlanokra is egyre nagyobb a kereslet a városrészben. Emellett a keresleti élénkülés mellett továbbá a kerület még számos kihasználatlan, viszonylag könnyen hozzáférhető fejlesztési területnek ad otthont, mely kedvező lehetőséget biztosít a lakáscélú ingatlanberuházásokhoz is. Ennek következtében a város új építésű beruházásaiból a legnagyobb szeletet (Budapest társasházprojektjeinek ötödét) a XIII. kerület tudhatja magáénak.


Infrastrukturális fejlesztések a XIII. kerületben

A Ferdinánd negyed, amely az utóbbi néhány évben ilyen módon élmezőnybe került, a jelek szerint még jó ideig kirobbanthatatlan lesz ebből a pozícióból. A városrész látványos fejlődési dinamikája évekre előre látható, melyet a kerületi önkormányzat jelentős infrastrukturális beruházásokkal támogat, különös tekintettek a szociális szolgáltatások területén. A kerületet átívelő metróhálózat és tömegközlekedési csomópontok további vonzerőt jelentenek.

Az utóbbi években több sportközpontot is kiépítettek (pl. Duna Aréna), az önkormányzat ezen kívül példaértékű bérlakás építési programot is képvisel, valamint számos közintézmény felújítását, korszerűsítését is szem előtt tartja. További figyelemfelkeltő projekt a Centrál Park tervezett kiépítése, melyet kifejezetten fenntartható szellemben, okostechnológia alkalmazásával terveznek kialakítani, és további lakások és kereskedelmi ingatlanok építésével összekapcsolni. Mindezen fejlesztések együttesen hozzájárulnak a XIII. kerület további fokozatos újrapozícionálásához.

Ingatlanárak felértékelődése

A környék presztízse a kerületi ingatlanárak alakulásában is megnyilvánul. A belvárosi és budai előkelőbb kerületeket a XIII. kerület követi az átlagos négyzetméterárak tekintetében, különösképpen a dunaparti övezetekben és a Teréz körúthoz közelebb eső Újlipótvárosban. Az árak alakulása nem csupán az általános trendeket tükrözi, hanem azt bizonyítja, hogy a városrész által kínált minőségi szolgáltatások és társasházi beruházások palettája a többi kerülethez képest is nagyobb vonzerőt eredményez. Ezek miatt a tényezők miatt azok, akik a XIII. kerületbe költöznek, hosszú távon lakásuk árának nagyobb felértékelődésére számíthatnak.


Amennyiben érdeklik a XIII. kerületi eladó lakások, tekintse meg a kínálatunkat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

Juhász István
+36305383928
juhasz.istvan@dh.hu