Menü

Eladó lakások Angyalföldön, 70 lakásos társasházban

  • Helyszín: Budapest XIII.ker.
  • Ingatlanok száma: 3
  • Építkezés kezdete: 2018.11.05
  • Eladó ingatlanok: 0
  • Építkezés vége: 2020.10.02
  • Ingatlanok méretei: 69-81 m²
Új építésű projekt leírás

70 lakásos társasház-projekt a XIII. kerületben, Angyalföldön, a Reitter Ferenc utca elején. Az eladó lakások 6 szinten helyezkednek el, 23-tól 83 nm-ig, a legtöbb lakáshoz erkély vagy kertkapcsolat tartozik.

Az épület zártsorú beépítéssel készül, két oldalt tűzfallal kapcsolódik a szomszédos épületekhez. Az utcafrontról garázskapus behajtón keresztül lehet bejutni gépjárművel a mélygarázsba, ahol 70 parkolóhely kerül kialakításra elektromos autótöltési lehetőséggel. A 8125 nagyságú belső kert az épület mögött kap helyet. Az épületben két lift működik majd.

A beruházó megbízható, számos referenciával rendelkezik. Az angyalföldi lakások átadása 2020 május – garantáltan 5% áfával vásárolhatók

A környék kellemes, külvárosi jellegű, számos új építésű társasház található Angyalföld ezen részén. A beruházások és a kereslet miatt a környék is folyamatosan felértékelődik. Közlekedés szempontjából rendkívül jó az elhelyezkedés, a Béke tér néhány perc sétával elérhető, ahonnan a városközpont és a belváros közlekedési csomópontjai percek alatt megközelíthető tömegközlekedéssel is. A környéken számos üzlet, szupermarket, étterem és szolgáltatás megtalálható.

Érdemes időben lekötni a lakásokat, hiszen a környék felértékelődése és a készültségi szint alakulása révén az árak emelkedése várható. Jelenleg kiemelkedő ár-érték aránnyal vásárolhatók meg a lakások.  

További információért érdeklődjön nálunk!

Ingatlanok