Menü

Környezetbarát, energiatakarékos otthonok a XIII.kerületben

  • Helyszín: Budapest XIII.kerület
  • Ingatlanok száma: 22
  • Építkezés kezdete: 2021.11.01
  • Eladó ingatlanok: 3
  • Építkezés vége: 2023.02.28
  • Ingatlanok méretei: 30-122 m²
Új építésű projekt leírás

Modern új otthonok, a belváros szívében, 13.kerület Ferdinánd-negyedben

A geotermikus rendszerrel működő, 2023 év elejére tervezett átadással épülő társasházat, azok részére ajánljuk akiknek fontos hogy egészséges környezetben, energiatakarékos lakásokban, környezet kímélő módon éljenek, ugyanakkor függetleníteni szeretnék magukat az energiaszolgáltatoktól!

A viszonylag ki létszámú, 50 lakásos társasház változatos alapterületű lakásai között megtalálhatóak a garzonok, 3 hálószobás, a nagycsaládosok szükségleteit is kielégítő lakások is. A modern rendszernek köszönhetően nemcsak a fűtés, hanem a hűtés és a használati meleg vízellátás is geotermikus energiával történik.

Kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, a Nyugati pályaudvartól a 4-6 villamosok, az M3 metró,, valamint a 14-es villamos Lehel téri állomása is csupán pár száz méterre található, így a mindennapi élethez nem lesz szüksége autóra, minden egy könnyed sétával elérhető.

A fizetési ütemezésünk kialakítása a készültségi foknak megfelelően történik, így befizetéseik arányosan alakulnak az építkezés előrehaladtával.

A lakások előre egyeztetett időpontban megtekinthetőek, amennyiben bővebb információra van szüksége, az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

06 20 521 6804

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!