Menü

Natura Residence eladó prémium lakásai a XIII. kerületben

  • Helyszín: Budapest XIII.ker.
  • Ingatlanok száma: 12
  • Építkezés kezdete: 2017.09.30
  • Eladó ingatlanok: 0
  • Építkezés vége: 2018.10.31
  • Ingatlanok méretei: 67-122 m²
Új építésű projekt leírás

Sajnáljuk, az összes lakás elkelt a projektben. Tekintse meg az aktív projekteket:
http://www.ujlakasbudapest.hu/

Natura Residence: Hamarosan átadásra kerülő 52 lakásos prémium társasház a XIII. kerületben, a Róbert Károly körút közelében.  A beruházó a tervezés során a fenntarthatóságot, a környezettudatos életmódot és a modern városi igényeket tartotta szem előtt. A Natura Residence már szerkezetkész állapotban van, átadás októberben.

A Natura Residence gyorsan fejlődő városrészen található, jól frekventált helyen, mindemellett csendes, kis forgalmú mellékutcában épül meg, nyugodt környezetben. A lakók kényelmét szolgálják a karnyújtásnyira megtalálható bevásárlóközpontok, éttermek, üzletek és szolgáltatások, valamint a közelben óvodák, iskolák, orvosi rendelők, gyógyszertárak is fellelhetők.

A lakások fűtése és hűtése hőszivattyús megoldással lesz kivitelezve, amely napjaink egyik legkorszerűbb és legnépszerűbb megújuló energiát alkalmazó rendszere. Hazánkban még igen kevés fejlesztés használja ezt a technológiát, de egyre nagyobb teret nyer a hagyományos rendszerekkel szembeni előnyei miatt. A hőszivattyús rendszer jóval olcsóbban állítja elő a hőt, így éves szinten százezreket spórolhat a rezsiköltségekben. Továbbá ez egy környezettudatos és nagyon hatékony megoldás, mely egész évben kellemes hőfokot eredményez a lakásokban.

A Natura Residence emellett minőségi, korszerű műszaki megoldásokkal épül, smart funkciók kiépítésének lehetőségével, hatékony hő- és hangszigeteléssel, környezettudatos kivitelezéssel. A lakások kiváló befektetésnek bizonyulnak, mivel nincsenek felesleges extrák a házban (pl wellness, edzőterem), emiatt, és a hőszivattyús megoldás miatt alacsony fenntartási költségekkel rendelkeznek, a prémium minőségű alapanyagok, burkolatok, gépészet pedig értékállóvá teszi az ingatlanokat.

Ha szeretné megismerni a Natura Residence műszaki tartalmat, vagy akár megtekinteni a lakásokat, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ingatlanok