Menü

UTOLSÓ ELADÓ LAKÁS a IX.kerületi Nagy Vásárcsarnok szomszédságában!

Ár: 130 000 000 FT
Referencia szám: LS003399
ingatlan típusa: Lakás
helyszín: Budapest IX.kerület
emelet: 3. emelet
szobák: 3 szoba
átadás éve: 2023.02.20
alap terület: 87.40 m²
erkély mérete: 0.80 m²
valós terület: 87.80 m²
fűtés típusa: Gáz kazán
CSOK-ra alkalmas-e: nem
Új építésű ingatlan leírás
Eladásra kínálunk, egy harmadik emeleti, délkeleti tájolású, napfényes, nappali + 2 hálós, 87,4 m²-es lakást.

UTOLSÓ ELADÓ LAKÁS a IX.kerületi Nagy Vásárcsarnok szomszédságában!

A közel 80 lakásos, 2 épületből álló, 8 emeletes lakóház, legfőbb jellegzetessége, hogy mind esztétikailag, mind műszaki tartalmában a modern, korszerű stílust ötvözi a kényelemmel. Az épülethez hangulatos belső kert tartozik, valamint a lakásokhoz opcionálisan vásárolható tároló,  mélygarázs beálló is az épületen belül. Csendesebb utcában, a Kálvin tértől mindössze két perc távolságra helyezkedik el. Ideális választás azoknak, akik a pezsgő életet kedvelik, de emellett a hangulatos környékről sem szeretnének lemondani.
A Vámház körút, Kálvin tér, Ráday utca által határolt utcában és környékén a kikapcsolódási lehetőség száma végtelen. A vásárcsarnok, éttermek és kávézók, boltok sora várja a környékbelieket. Családoknak is jó választás, mivel bölcsődék, játszóterek, óvodák is elérhetőek a közelben, vagy akár már az utcában is.

ELHELYEZKEDÉS:
Az épület karnyújtásnyira található mind az Üllői úttól, mind a Kálvin térttől vagy a Nagy Vásárcsarnoktól. A Nehru part, a Bálna terasz, a Corvin-negyed, vagy akár a Budapesti Corvinus Egyetem is 5 perces sétával elérhetőek. Mindössze 10 perc alatt megközelíthető  az ELTE, a Magyar Nemzeti Múzeum, a Fővám tér, valamint éttermek és bárok megszámlálhatatlan sora.
Ingatlan kereső
Hívjon, vagy küldjön üzenetet!