Menü

Új építésű társasház a Kálvin tér szomszédságában

  • Helyszín: Budapest IX.kerület
  • Ingatlanok száma: 1
  • Építkezés kezdete: 2019.12.01
  • Eladó ingatlanok: 1
  • Építkezés vége: 2023.02.20
  • Ingatlanok méretei: 87-87 m²
Új építésű projekt leírás
UTOLSÓ ELADÓ LAKÁS a IX.kerületi Nagy Vásárcsarnok szomszédságában!

A közel 80 lakásos, 2 épületből álló, 8 emeletes lakóház, legfőbb jellegzetessége, hogy mind esztétikailag, mind műszaki tartalmában a modern, korszerű stílust ötvözi a kényelemmel. Az épülethez hangulatos belső kert tartozik, valamint a lakásokhoz opcionálisan vásárolható tároló,  mélygarázs beálló is az épületen belül. Csendesebb utcában, a Kálvin tértől mindössze két perc távolságra helyezkedik el. Ideális választás azoknak, akik a pezsgő életet kedvelik, de emellett a hangulatos környékről sem szeretnének lemondani.
A Vámház körút, Kálvin tér, Ráday utca által határolt utcában és környékén a kikapcsolódási lehetőség száma végtelen. A vásárcsarnok, éttermek és kávézók, boltok sora várja a környékbelieket. Családoknak is jó választás, mivel bölcsődék, játszóterek, óvodák is elérhetőek a közelben, vagy akár már az utcában is.

ELHELYEZKEDÉS:
Az épület karnyújtásnyira található mind az Üllői úttól, mind a Kálvin térttől vagy a Nagy Vásárcsarnoktól. A Nehru part, a Bálna terasz, a Corvin-negyed, vagy akár a Budapesti Corvinus Egyetem is 5 perces sétával elérhetőek. Mindössze 10 perc alatt megközelíthető  az ELTE, a Magyar Nemzeti Múzeum, a Fővám tér, valamint éttermek és bárok megszámlálhatatlan sora.

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!