Menü

Új építésű 35 nm-es, 3.emeleti lakás eladó a XIII.kerületben

Ár: 55 356 000 FT
Referencia szám: LS003178
ingatlan típusa: Lakás
helyszín: Budapest XIII.kerület
emelet: 3. emelet
szobák: 1 szoba
átadás éve: 2023.02.28
alap terület: 35.34 m²
erkély mérete: 8.40 m²
valós terület: 39.54 m²
fűtés típusa: Geotermikus
CSOK-ra alkalmas-e: nem
Új építésű ingatlan leírás

Modern új otthonok, a belváros szívében, 13.kerület Ferdinánd-negyedben

A geotermikus rendszerrel működő, 2023 év elejére tervezett átadással épülő társasházat, azok részére ajánljuk akiknek fontos hogy egészséges környezetben, energiatakarékos lakásokban, környezet kímélő módon éljenek, ugyanakkor függetleníteni szeretnék magukat az energiaszolgáltatoktól!

A viszonylag ki létszámú, 50 lakásos társasház változatos alapterületű lakásai között megtalálhatóak a garzonok, 3 hálószobás, a nagycsaládosok szükségleteit is kielégítő lakások is. A modern rendszernek köszönhetően nemcsak a fűtés, hanem a hűtés és a használati meleg vízellátás is geotermikus energiával történik.

Eladásra kínálunk egy 35 nm alapterületű, 8 nm erkéllyel rendelkező, nappali + 1 szobás, harmadik emeleti lakást.

 Kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, a Nyugati pályaudvartól a 4-6 villamosok, az M3 metró,, valamint a 14-es villamos Lehel téri állomása is csupán pár száz méterre található, így a mindennapi élethez nem lesz szüksége autóra, minden egy könnyed sétával elérhető.

A fizetési ütemezésünk kialakítása a készültségi foknak megfelelően történik, így befizetéseik arányosan alakulnak az építkezés előrehaladtával.

A lakások előre egyeztetett időpontban megtekinthetőek, amennyiben bővebb információra van szüksége, az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

06 20 521 6804

Ingatlan kereső
Hívjon, vagy küldjön üzenetet!