Menü

Új építésű 146 nm-es, 3.emeleti lakás eladó a III.kerületben

Ár: ELADVA
Referencia szám: LS002849
ingatlan típusa: Lakás
helyszín: Budapest III.ker.
emelet: 3. emelet
szobák: 4 szoba
átadás éve: 2023.09.30
alap terület: 146.20 m²
erkély mérete: 10.60 m²
terasz mérete: 52.16 m²
valós terület: 177.58 m²
fűtés típusa: Geotermikus hősszivattyú
CSOK-ra alkalmas-e: nem
Új építésű ingatlan leírás

Környezettudatos, minőségi otthonok Óbuda szívében!

Eladásra kínálunk egy 146 nm alapterületű, 52 nm terasszal rendelkező nappali + 3 hálós, 2 fürdőszobás, harmadik emeleti lakást.

III. kerületben, a Kolosy tér közvetlen szomszédságában épülő társasház, megjelenését tekintve a városrész arculatához illően, műszakilag azonban a modern igényeknek megfelelően lesz kialakítva.

Az épület üzemeltetése, az alternatív és megújuló energiák felhasználásának köszönhetően, többnyire szolgáltató független, és nagyon alacsony rezsiköltséggel működő lakások kialakítását teszi lehetővé. A tervezés során fontos szempont volt, hogy a felhasználói igényeknek maximálisan megfelelő, kiváló minőségű, kényelmes és élhető otthonokat alakítsanak ki, a leendő tulajdonosok számára. A társasház építése, a beruházó saját önálló tervező, és generál kivételező munkatársai által valósul meg. Az elmúlt évtizedek során, Budapest területén  több építőipari fejlesztést is létrehoztak, melyek tovább erősítették megbízhatóságukat.
Kiváló tömegközlekedés:
A 17, 19, 41-es villamos megállója 2 percre található.
A 9, 109, 111, 923, 934, 960-es buszok megállója 3 percre van.
A H5-ös hév 7 perc alatt megközelíthető.
Az Eurocenter, Stop Shop és a Praktiker csupán néhány villamosmegállónyira található. A Westend és a Mammut bevásárlóközpont is könnyen megközelíthető, valamint éttermek, sportlétesítmények, számos óvoda, általános iskola, középiskola, a Szent Margit Kórház, orvosi rendelők, bankok, gyorsan és könnyen elérhetőek.

Projekt
Ingatlan kereső
Hívjon, vagy küldjön üzenetet!