Menü

Amfi Residence

  • Helyszín: Budapest III.ker.
  • Ingatlanok száma: 21
  • Építkezés kezdete: 2022.02.03
  • Eladó ingatlanok: 20
  • Építkezés vége: 2023.09.30
  • Ingatlanok méretei: 26-146 m²
Új építésű projekt leírás

Környezettudatos, minőségi otthonok Óbuda szívében!

iII. kerületben, a Kolosy tér közvetlen szomszédságában épülő társasház, megjelenését tekintve a városrész arculatához illően, műszakilag azonban a modern igényeknek megfelelően lesz kialakítva.

Az épület üzemeltetése, az alternatív és megújuló energiák felhasználásának köszönhetően, többnyire szolgáltató független, és nagyon alacsony rezsiköltséggel működő lakások kialakítását teszi lehetővé. A tervezés során fontos szempont volt, hogy a felhasználói igényeknek maximálisan megfelelő, kiváló minőségű, kényelmes és élhető otthonokat alakítsanak ki, a leendő tulajdonosok számára. A társasház építése, a beruházó saját önálló tervező, és generál kivételező munkatársai által valósul meg. Az elmúlt évtizedek során, Budapest területén  több építőipari fejlesztést is létrehoztak, melyek tovább erősítették megbízhatóságukat.
Kiváló tömegközlekedés:
A 17, 19, 41-es villamos megállója 2 percre található.
A 9, 109, 111, 923, 934, 960-es buszok megállója 3 percre van.
A H5-ös hév 7 perc alatt megközelíthető.
Az Eurocenter, Stop Shop és a Praktiker csupán néhány villamosmegállónyira található. A Westend és a Mammut bevásárlóközpont is könnyen megközelíthető, valamint éttermek, sportlétesítmények, számos óvoda, általános iskola, középiskola, a Szent Margit Kórház, orvosi rendelők, bankok, gyorsan és könnyen elérhetőek.

Érdeklődni a hét bármely napján lehet, ha kérdése van, vagy szeretne időpontot egyeztetni, Forduljon hozzám Bizalommal!

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!