Menü

Eladó új építésű 31 nm-es lakás a Béke tér közelében

Ár: 34 990 000 FT
Referencia szám: LS001179
ingatlan típusa: Lakás
helyszín: Budapest XIII.ker.
emelet: földszint
szobák: 1 szoba
átadás éve: 2019.02.28
alap terület: 31.15 m²
terasz mérete: 5.98 m²
valós terület: 34.14 m²
fűtés típusa: Házközponti egyedi méréssel
CSOK-ra alkalmas-e: igen
Új építésű ingatlan leírás

A társasház földszintjén eladó egy 31 nm-es garzonlakás 20 nm-es nappalival, 4,8 nm-es fürdővel, 3,18 nm-es konyhával valamint egy 30 nm-es nagy kerttel.

Projekt leírás

Új építésű fejlesztés, mely két szorosan kapcsolódó épületből áll. A két épület között egy belső zöldkertet alakítanak ki, mely az összes lakó számára rendelkezésre áll. Az egyik épület homlokzata utcára néző, a másik a belső kertre néz. A lakóparkban 42 lakás és egy üzlet kerül értékesítésre.

A földszinten és 4 emeleten elhelyezkedő lakásokhoz terasz, kertkapcsolat, erkély vagy franciaerkély tartozik, az 5. emeleten egy egyedülálló penthouse lakás kerül kialakításra. Mindkét lépcsőházban bútor szállítására is alkalmas lift üzemel majd. A lakások fűtése központi gázkazánról történik, mely lakóhelyiségenként szabályozható. A gépjárművek tárolására a pinceszinten kialakított beállóhelyeken lesz lehetőség, ezek mellett továbbá tárolók is vásárolhatók. A bejáratnál zárt kerékpár- és babakocsitároló található majd.

Elhelyezkedés

Kiváló belvárosi közlekedés jellemző a környékre, autóval 6-8 perc alatt megközelíthető a Teréz körút, tömegközlekedéssel pedig buszok és villamosok teszik lehetővé a belvárosi csomópontok gyors elérését. A városból kifelé indulóknak az M3-as autópálya szintén néhány perc alatt elérhető.

Referencia szám: LK456059

Ha további információt szeretne a lakásokról, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ingatlan kereső
Hívjon, vagy küldjön üzenetet!