Menü

Eladó új lakások Budapesten a Béke tér mellett

  • Helyszín: Budapest XIII.ker.
  • Ingatlanok száma: 13
  • Építkezés kezdete: 2018.11.07
  • Eladó ingatlanok: 11
  • Építkezés vége: 2019.02.28
  • Ingatlanok méretei: 31-110 m²
Új építésű projekt leírás

Eladó lakások a Béke tér mellett található új építésű fejlesztésben, mely két szorosan kapcsolódó épületből áll. A két épület között egy belső zöldkertet alakítanak ki, mely az összes lakó számára rendelkezésre áll. Az egyik épület homlokzata utcára néző, a másik a belső kertre néz. A Béke tér melleti lakóparkban 42 lakás és egy üzlet kerül értékesítésre.

A földszinten és 4 emeleten elhelyezkedő lakásokhoz terasz, kertkapcsolat, erkély vagy franciaerkély tartozik, az 5. emeleten egy egyedülálló penthouse lakás kerül kialakításra. Mindkét lépcsőházban bútor szállítására is alkalmas lift üzemel majd. A lakások fűtése központi gázkazánról történik, mely lakóhelyiségenként szabályozható. A gépjárművek tárolására a pinceszinten kialakított beállóhelyeken lesz lehetőség, ezek mellett továbbá tárolók is vásárolhatók. A bejáratnál zárt kerékpár- és babakocsitároló található majd.

Elhelyezkedés

Kiváló belvárosi közlekedés jellemző a Béke térre és környékre, autóval 6-8 perc alatt megközelíthető a Teréz körút, tömegközlekedéssel pedig buszok és villamosok teszik lehetővé a belvárosi csomópontok gyors elérését. A városból kifelé indulóknak az M3-as autópálya szintén néhány perc alatt elérhető.

Ha további információt szeretne az eladó lakásokról, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!