Menü

Eladó egy nappali+ 4 szobás ház Őrbottyán

Ár: 94 500 000 FT
Referencia szám: CS002983
ingatlan típusa: Családi ház
helyszín: Őrbottyán
emelet: földszint
szobák: 5 szoba
átadás éve: 2022.12.31
alap terület: 115.35 m²
terasz mérete: 18.90 m²
valós terület: 124.80 m²
fűtés típusa: Fan-coil
CSOK-ra alkalmas-e: igen
Új építésű ingatlan leírás

Pest megye közkedvelt településén, Őrbottyán csendes, zöldövezeti utcájában valósul meg ez az új építésű családi, - ikerházas projekt.
A beruházás II. ütemében 18 db újonnan felparcellázott és közművesítés alatt álló telkén új építésű családi házak és ikerházak építése vette kezdetét, melyben egy szintes és kétszintes ingatlanok közül válogathatunk.
A Green Hill lakópark modern megjelenését a mai kornak minden szempontból megfelelő fiatalos épületeivel, valamint a projekt méreteiből adódó, igényesen kialakított környezete teszik különlegessé, melynek előnyeit a leendő tulajdonosai a jövőben maximálisan élvezhetik.
A több ütemben megvalósuló beruházás minden ingatlanához tartozik saját használatú kert, mely tökéletesen alkalmas baráti, családi összejöveteleken történő grillezésre, a gyerekeknek biztonságos játékra vagy a család nyugodt pihenésére. Az új építésű ingatlanok mindegyike rendelkezik legalább egy autó számára alkalmas gépkocsibeállóval közvetlenül a bejárat mellett, hogy a nagy bevásárlások utáni kipakolás minél zökkenőmentesebb legyen.
A lakópark új építésű házait kiváló kivitelezői munka és műszaki tartalom jellemzi. Az ingatlan belső kialakításának kiválasztásában segítséget nyújt a többféle alaprajzi elrendezés, a beruházó 5 típustervvel készült, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt.
Családbarát környezet és konstrukció.
Kiváló elosztású és fekvésű ingatlanok, önálló kerttel.
Azoknak ajánljuk, akik távol szeretnének lenni a nagyvárosi nyüzsgéstől, nyugalmat, biztonságot és tiszta levegőt szeretnének családjaik számára.
CSOK+ ZÖLD hitel igénybe vehető.
Bővebb információért várom hívását.

Ingatlan kereső
Hívjon, vagy küldjön üzenetet!