Menü

Green Hill lakópark

  • Helyszín: Őrbottyán
  • Ingatlanok száma: 47
  • Építkezés kezdete: 2022.03.01
  • Eladó ingatlanok: 36
  • Építkezés vége: 2022.12.31
  • Ingatlanok méretei: 90-132 m²
Új építésű projekt leírás

Pest megye közkedvelt településén, Őrbottyán csendes, zöldövezeti utcájában valósul meg ez az új építésű családi, - ikerházas projekt.

A beruházás 21 db újonnan felparcellázott és közművesítés alatt álló telkén új építésű családi házak és ikerházak építése vette kezdetét, melyben egy szintes és kétszintes ingatlanok közül válogathatunk.
A Green Hill lakópark modern megjelenését a mai kornak minden szempontból megfelelő fiatalos épületeivel, valamint a projekt méreteiből adódó, igényesen kialakított környezete teszik különlegessé, melynek előnyeit a leendő tulajdonosai a jövőben maximálisan élvezhetik.
A több ütemben megvalósuló beruházás minden ingatlanához tartozik saját használatú kert, mely tökéletesen alkalmas baráti, családi összejöveteleken történő grillezésre, a gyerekeknek biztonságos játékra vagy a család nyugodt pihenésére. Az új építésű ingatlanok mindegyike rendelkezik legalább egy autó számára alkalmas gépkocsibeállóval közvetlenül a bejárat mellett, hogy a nagy bevásárlások utáni kipakolás minél zökkenőmentesebb legyen.
A lakópark új építésű házait kiváló kivitelezői munka és műszaki tartalom jellemzi. Az ingatlan belső kialakításának kiválasztásában segítséget nyújt a többféle alaprajzi elrendezés, a beruházó 5 típustervvel készült, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt.
Családbarát környezet és konstrukció.
Kiváló elosztású és fekvésű ingatlanok, önálló kerttel.
Azoknak ajánljuk, akik távol szeretnének lenni a nagyvárosi nyüzsgéstől, nyugalmat, biztonságot és tiszta levegőt szeretnének családjaik számára.
CSOK igénybe vehető.
Bővebb információért várom hívását.

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!