Menü

Eladó 83 nm-es, 4 szobás lakás nagy terasszal Remetehegyen

Ár: ELADVA
Referencia szám: LS001372
Ingatlan típusa: Lakás
emelet: 1. emelet
szobák: 3 + 1 szoba
átadás éve: 2020.02.28
alap terület: 83.49 m²
terasz mérete: 33.30 m²
valós terület: 100.14 m²
fűtés típusa: Geotermikus
CSOK-ra alkalmas-e: igen
Új építésű ingatlan leírás

Luxus színvonal egy modern, letisztult szépségű és kiemelkedő minőségű fejlesztésben!  Budapest III. kerületének egyik legszebb szegletén, Remetehegyen épül ez az 5 lakásos exkluzív társasház kertkapcsolatos, illetve nagy erkélyes és panorámás lakásokkal.

Az 5 lakásos társasház ezen 83 nm-es , 3 szobás ingatlanában, 2 napsütötte egész szoba és 1 kisebb szoba is található. A 3 hálószoba és a nagy étkező-nappali mellett, egy 33 nm-es nagy terasz is kialakításra került.

MESÉS KÖRNYEZET

A társasház Remetehegy központi, gyalogosan is könnyen megközelíthető részén található, jól frekventált, mégis csendes utcában. A környék biztosítja a külvárosi idill minden előnyét, miközben a belváros is gyorsan elérhető autóval és busszal, a Bécsi út közelségének köszönhetően. A karnyújtásnyira található Eurocenter lehetőséget biztosít a mindennapos bevásárlásra.

LETISZTULT ELEGANCIA

A projekt beruházója prémium kategóriájú ingatlanok fejlesztésével foglalkozik, és már a tervek elkészítésekor kiemelt hangsúlyt fektet a modern, letisztult stílust tükröző megjelenésre és a precíz, jól átgondolt dizájnra. Az épületet körül ölelő közös területek parkosításával és a lakásokhoz tartozó saját kertekkel és teraszokkal a társasház szelíden illeszkedik a környezetbe, a lejtésnek köszönhetően pedig csodálatos panorámát biztosít a tulajdonosoknak.

A belső terek burkolata szintén elsőosztályú anyagokkal történik, az építkezés kezdeti szakaszában a vevőnek lehetősége van a belső kialakítással kapcsolatos változtatásokra.

Az épületben helyet kap egy 6 állásos teremgarázs, 2 fedetlen autóbeálló, továbbá 5 tároló, melyek megvásárlása kötelező. A lakások műszaki átadása 2020 első negyedévében történik.

MEGÚJULÓ ENERGIA

Az összes lakásban Bosch típusú levegő-víz hőszivattyús hűtés-fűtés kerül kialakítása, mely napjaink egyik leghatékonyabb és legnépszerűbb fűtési rendszere, amit lakóingatlannál alkalmaznak. A hőszivattyúval előállított hő télen padló- és mennyezetfűtéssel, nyáron mennyezethűtéssel éri el a kívánt hőmérsékletet, amit intelligens hőfokszabályozó rendszer biztosít. A hőmérsékletszabályozás ezen formája egységes hőmérsékletet teremt a lakásban, rendkívül hatékony, egészséges, alacsony fenntartási költségei vannak és kíméli környezetünket.

EGYEDÜLÁLLÓ MŰSZAKI MEGOLDÁSOK

A lakások műszaki kivitelezése mindezek mellett egy még magasabb szintre sorolja a fejlesztést.

A falak hanggátló Porotherm falazóblokkokból készülnek, a külső falazatnál kiegészítő 12 cm-es Austrotherm külső grafit szigeteléssel.

A szigetelés hatékonyságát fokozzák az alumínium nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel.

A rejtett redőnytokok lehetőséget biztosítanak távirányítású alumínium redőny beszerelésére.

Prémium kategóriájú burkolatok, szaniterek és belső nyílászárók kerülnek beépítésre.

Videós kaputelefon kiépítése támogatja a biztonságos bejutást.

Riasztórendszernek előcsövezés, vezetékelés kerül kiépítésre.

Referencia zsám:LK469561

Ingatlan kereső
Hívjon, vagy küldjön üzenetet!