Menü

Exkluzív, panorámás lakások mesés környezetben, Remetehegyen

 • Helyszín: Budapest III.ker.
 • Ingatlanok száma: 5
 • Építkezés kezdete: 2019.03.26
 • Eladó ingatlanok: 0
 • Építkezés vége: 2020.02.28
 • Ingatlanok méretei: 82-104 m²
Új építésű projekt leírás

>>> Görgessen le a lakáslista megtekintéséhez! <<<

Luxus színvonal egy modern, letisztult szépségű és kiemelkedő minőségű fejlesztésben! Budapest III. kerületének egyik legszebb szegletén, Táborhegyen épül ez az 5 lakásos exkluzív társasház kertkapcsolatos, illetve nagy erkélyes és panorámás lakásokkal.

MESÉS KÖRNYEZET

A társasház Táborhegy központi, gyalogosan is könnyen megközelíthető részén található, jól frekventált, mégis csendes utcában. A környék biztosítja a külvárosi idill minden előnyét, miközben a belváros is gyorsan elérhető autóval és busszal, a Bécsi út közelségének köszönhetően. A karnyújtásnyira található Eurocenter lehetőséget biztosít a mindennapos bevásárlásra.

LETISZTULT ELEGANCIA

A projekt beruházója prémium kategóriájú ingatlanok fejlesztésével foglalkozik, és már a tervek elkészítésekor kiemelt hangsúlyt fektet a modern, letisztult stílust tükröző megjelenésre és a precíz, jól átgondolt dizájnra. Az épületet körülölelő közös területek parkosításával és a lakásokhoz tartozó saját kertekkel és teraszokkal a társasház szelíden illeszkedik a környezetbe, a lejtésnek köszönhetően pedig csodálatos panorámát biztosít a tulajdonosoknak.

A belső terek burkolata szintén elsőosztályú anyagokkal történik, az építkezés kezdeti szakaszában a vevőnek lehetősége van a belső kialakítással kapcsolatos változtatásokra.

Az épületben helyet kap egy 6 állásos teremgarázs, 2 fedetlen autóbeálló, továbbá 5 tároló, melyek megvásárlása kötelező. A lakások műszaki átadása 2020 első negyedévében történik.

MEGÚJULÓ ENERGIA

Az összes lakásban Bosch típusú levegő-víz hőszivattyús hűtés-fűtés kerül kialakítása, mely napjaink egyik leghatékonyabb és legnépszerűbb fűtési rendszere, amit lakóingatlannál alkalmaznak. A hőszivattyúval előállított hő télen padló- és mennyezetfűtéssel, nyáron mennyezethűtéssel éri el a kívánt hőmérsékletet, amit intelligens hőfokszabályozó rendszer biztosít. A hőmérsékletszabályozás ezen formája egységes hőmérsékletet teremt a lakásban, rendkívül hatékony, egészséges, alacsony fenntartási költségei vannak és kíméli környezetünket.

EGYEDÜLÁLLÓ MŰSZAKI MEGOLDÁSOK

A lakások műszaki kivitelezése mindezek mellett egy még magasabb szintre sorolja a fejlesztést.

 

 • A falak hanggátló Porotherm falazóblokkokból készülnek, a külső falazatnál kiegészítő 12 cm-es Austrotherm külső grafit szigeteléssel.
 • A szigetelés hatékonyságát fokozzák az alumínium nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel.
 • A rejtett redőnytokok lehetőséget biztosítanak távirányítású alumínium redőny beszerelésére.
 • Prémium kategóriájú burkolatok, szaniterek és belső nyílászárók kerülnek beépítésre.
 • Videós kaputelefon kiépítése támogatja a biztonságos bejutást.
 • Riasztórendszernek előcsövezés, vezetékelés kerül kiépítésre.

 

 

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!