Menü

Eladó 61 nm-es lakás a Népliget közelében 508

Ár: ELADVA
Referencia szám: LS001422
ingatlan típusa: Lakás
helyszín: Budapest VIII. ker.
emelet: 5. emelet
szobák: 1 + 2 szoba
átadás éve: 2019.11.30
alap terület: 60.80 m²
terasz mérete: 7.81 m²
valós terület: 64.71 m²
fűtés típusa: Geotermikus
CSOK-ra alkalmas-e: igen
Új építésű ingatlan leírás

Örökpanorámás, modern lakások eladók egy 62 lakásos társasházban, a Népliget metrómegálló közelében.

A projekt ötödik emeletén 60,80 nm-es, nappali + 2 szobás új építésű lakás 2,16 nm-es franciaerkéllyel és 4,42 nm-es erkéllyel eladó.

KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉS

A helyszín egyszerűen tökéletes, mivel a külváros hangulatát és nyugalmát kínálja a belvárosban, mindenhez közel. A városrészben kétszintes védett épületek és családi házak találhatók, csökkentett forgalmú, békés utcákkal. A szomszédos Népliget a következő években 10 milliárd forintos állami támogatásból teljes mértékben megújul, mely emeli a környék nívóját és az ingatlanok piaci árait is.

A környező épületek alacsony mivolta és műemlék jellege miatt a lakások túlnyomó többsége páratlan belvárosi örökpanorámával rendelkezik.

MEGÚJULÓ ENERGIA

A lakások kiemelkedő műszaki tartalommal rendelkeznek. A kiépített hőszivattyús rendszer akár 75% megtakarítást jelent az éves rezsiköltségekben. Ez a technológia télen meleget, nyáron kellemesen hűvös levegőt generál, nagyon gazdaságosan és környezetbarát módon. A hűtő-fűtő egységek nem korlátozzák a lakás bútorozhatóságát, és erős légbefújás nélkül, a legmodernebb levegőszűrő berendezéssel szabályozzák a lakás hőmérsékletét.

BANKI GARANCIA

Személyre szabott fizetési feltételekkel lehetőség van akár 20-80-as fizetési ütemezésre is. A banki finanszírozás során az Ön által befizetett összegek elkülönített, zárolt bankszámlára kerülnek, így Ön nem vállal pénzügyi kockázatot a kivitelezés során. CSOK és állami kamattámogatott hitel is igénybe vehető.

Referencia szám: LK472593

Ha érdekli a lehetőség, és szeretné megismerni a részletes műszaki tartalmat, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ingatlan kereső
Hívjon, vagy küldjön üzenetet!