Menü

Eladó prémium minőségű lakások a Népliget közelében

  • Helyszín: Budapest VIII. ker.
  • Ingatlanok száma: 31
  • Építkezés kezdete: 2019.04.25
  • Eladó ingatlanok: 0
  • Építkezés vége: 2019.11.30
  • Ingatlanok méretei: 35-117 m²
Új építésű projekt leírás

Örökpanorámás, modern lakások eladók egy 62 lakásos társasházban, a Népliget metrómegálló közelében.

KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉS

A helyszín egyszerűen tökéletes, mivel a külváros hangulatát és nyugalmát kínálja a belvárosban, mindenhez közel. A városrészben kétszintes védett épületek és családi házak találhatók, csökkentett forgalmú, békés utcákkal. A szomszédos Népliget a következő években 10 milliárd forintos állami támogatásból teljes mértékben megújul, mely emeli a környék nívóját és az ingatlanok piaci árait is.

A környező épületek alacsony mivolta és műemlék jellege miatt a lakások túlnyomó többsége páratlan belvárosi örökpanorámával rendelkezik.

MEGÚJULÓ ENERGIA

A lakások kiemelkedő műszaki tartalommal rendelkeznek. A kiépített hőszivattyús rendszer akár 75% megtakarítást jelent az éves rezsiköltségekben. Ez a technológia télen meleget, nyáron kellemesen hűvös levegőt generál, nagyon gazdaságosan és környezetbarát módon. A hűtő-fűtő egységek nem korlátozzák a lakás bútorozhatóságát, és erős légbefújás nélkül, a legmodernebb levegőszűrő berendezéssel szabályozzák a lakás hőmérsékletét.

BANKI GARANCIA

Személyre szabott fizetési feltételekkel lehetőség van akár 20-80-as fizetési ütemezésre is. A banki finanszírozás során az Ön által befizetett összegek elkülönített, zárolt bankszámlára kerülnek, így Ön nem vállal pénzügyi kockázatot a kivitelezés során. CSOK és állami kamattámogatott hitel is igénybe vehető.

Ha érdekli a lehetőség, és szeretné megismerni a részletes műszaki tartalmat, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!