Menü

Eladó 45 nm-es lakás a Népliget közelében 302

Ár: 43 500 000 FT
Referencia szám: LS001408
ingatlan típusa: Lakás
helyszín: Budapest VIII. ker.
emelet: 3. emelet
szobák: 1 + 1 szoba
átadás éve: 2019.11.30
alap terület: 45.06 m²
erkély mérete: 8.13 m²
valós terület: 49.13 m²
fűtés típusa: Geotermikus
CSOK-ra alkalmas-e: nem
Új építésű ingatlan leírás

Örökpanorámás, modern lakások eladók egy 62 lakásos társasházban, a Népliget metrómegálló közelében.

Ebben a projektben harmadik emeleti, 45,06 nm-es, északkeleti tájolású, nappali + 1 szobás lakás 8,13 nm-es erkéllyel megvásárolható.

KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉS

A helyszín egyszerűen tökéletes, mivel a külváros hangulatát és nyugalmát kínálja a belvárosban, mindenhez közel. A városrészben kétszintes védett épületek és családi házak találhatók, csökkentett forgalmú, békés utcákkal. A szomszédos Népliget a következő években 10 milliárd forintos állami támogatásból teljes mértékben megújul, mely emeli a környék nívóját és az ingatlanok piaci árait is.

A környező épületek alacsony mivolta és műemlék jellege miatt a lakások túlnyomó többsége páratlan belvárosi örökpanorámával rendelkezik.

MEGÚJULÓ ENERGIA

A lakások kiemelkedő műszaki tartalommal rendelkeznek. A kiépített hőszivattyús rendszer akár 75% megtakarítást jelent az éves rezsiköltségekben. Ez a technológia télen meleget, nyáron kellemesen hűvös levegőt generál, nagyon gazdaságosan és környezetbarát módon. A hűtő-fűtő egységek nem korlátozzák a lakás bútorozhatóságát, és erős légbefújás nélkül, a legmodernebb levegőszűrő berendezéssel szabályozzák a lakás hőmérsékletét.

BANKI GARANCIA

Személyre szabott fizetési feltételekkel lehetőség van akár 20-80-as fizetési ütemezésre is. A banki finanszírozás során az Ön által befizetett összegek elkülönített, zárolt bankszámlára kerülnek, így Ön nem vállal pénzügyi kockázatot a kivitelezés során. CSOK és állami kamattámogatott hitel is igénybe vehető.

Referencia szám: LK472183

Ha érdekli a lehetőség, és szeretné megismerni a részletes műszaki tartalmat, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ingatlan kereső
Hívjon, vagy küldjön üzenetet!