Menü

91 nm-es új építésű ikerház eladó Őrbottyán

Ár: 77 850 000 FT
Referencia szám: IH002969
ingatlan típusa: Ikerház
helyszín: Őrbottyán
emelet: földszint
szobák: 4 szoba
átadás éve: 2022.12.31
alap terület: 91.45 m²
terasz mérete: 20.40 m²
valós terület: 101.65 m²
fűtés típusa: Hősszivattyú
CSOK-ra alkalmas-e: igen
Új építésű ingatlan leírás

Pest megye közkedvelt településén, Őrbottyán csendes, zöldövezeti utcájában valósul meg ez az új építésű családi, - ikerházas projekt.
A beruházás I. ütemében 18 db újonnan felparcellázott és közművesítés alatt álló telkén új építésű családi házak és ikerházak építése vette kezdetét, melyben egy szintes és kétszintes ingatlanok közül válogathatunk.

Eladásra kínálunk egy 91,4 nm alapterületű, 20,4 nm terasszal rendelkező nappali + 3 hálós, kertkapcsolatos ikerházat.

A Green Hill lakópark modern megjelenését a mai kornak minden szempontból megfelelő fiatalos épületeivel, valamint a projekt méreteiből adódó, igényesen kialakított környezete teszik különlegessé, melynek előnyeit a leendő tulajdonosai a jövőben maximálisan élvezhetik.
A több ütemben megvalósuló beruházás minden ingatlanához tartozik saját használatú kert, mely tökéletesen alkalmas baráti, családi összejöveteleken történő grillezésre, a gyerekeknek biztonságos játékra vagy a család nyugodt pihenésére. Az új építésű ingatlanok mindegyike rendelkezik legalább egy autó számára alkalmas gépkocsibeállóval közvetlenül a bejárat mellett, hogy a nagy bevásárlások utáni kipakolás minél zökkenőmentesebb legyen.
A lakópark új építésű házait kiváló kivitelezői munka és műszaki tartalom jellemzi. Az ingatlan belső kialakításának kiválasztásában segítséget nyújt a többféle alaprajzi elrendezés, a beruházó 5 típustervvel készült, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt.
Családbarát környezet és konstrukció.
Kiváló elosztású és fekvésű ingatlanok, önálló kerttel.
Azoknak ajánljuk, akik távol szeretnének lenni a nagyvárosi nyüzsgéstől, nyugalmat, biztonságot és tiszta levegőt szeretnének családjaik számára.
CSOK igénybe vehető.

Bővebb információért várom hívását.

Ingatlan kereső
Hívjon, vagy küldjön üzenetet!