Menü

Új építésű társasház a Duna szomszédságában

  • Helyszín: Budapest IX.kerület
  • Ingatlanok száma: 7
  • Építkezés kezdete: 2019.02.01
  • Eladó ingatlanok: 5
  • Építkezés vége: 2023.03.31
  • Ingatlanok méretei: 38-63 m²
Új építésű projekt leírás

ÚJ ÉPÍTÉSŰ MODERN LAKÁSOK, A DUNÁTÓL KARNYÚJTÁSNYIRA, FERENCVÁROSBAN!

Budapest IX. kerületében a Bálnától néhány percre épülő 9 emeletes, 124 lakásos társasház 2023. 1. negyedévében kerül átadásra.

A lakások mérete a garzontól a háromszobásig terjed, melyek tervezésénél a benapozottság, a jó fényviszonyok fontos szempont volt! Minden egyes lakáshoz balkonokat és loggiákat terveztek, valamint egy, az első és kilencedik emeleten kialakított tetőkertet, amely minden lakó számára hozzáférhető lesz.
A környékbeli, szomszédos épületek jelentős része felújítás alatt van, így a lakóépület közvetlen környezete is korszerű és rendezett. A közelben található üres telkek is beépítés alatt vannak, úgy, mint a közeli szomszédságban épülő Corvinus Egyetem új uszodája és sportközpontja.
Az épület arculata a modern minimál stílust képviseli, az anyagok kiválasztása ennek megfelelően, időtálló: üveg, kő és fém.

ELHELYEZKEDÉS

Az épület a rakparttól, és a Bálnától néhány percre található, autós, illetve tömegközlekedés szempontjából is kiemelkedő lokációval rendelkezik. A Szabadság híd és Petőfi híd között félúton, az Üllői úttól és a Pesti rakparttól egy percnyire. Gyalogosan elérhető távolságban van mind a 3-as, mind a 4-es metróvonal, valamint a 4-6-os & 2-es villamosok és számos busz és troli útvonal megállója is a közvetlen közelben található. Központi elhelyezkedése ellenére az egyirányú autós forgalom nem zavaró. A Nehru-part, valamint a Ráday utca számtalan vendéglátó és szolgáltató egysége, séta távolságra található.

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!