Menü

Új építésű társasház a 13.kerületben, energiatakarékos otthonokkal

  • Helyszín: Budapest XIII.kerület
  • Ingatlanok száma: 62
  • Építkezés kezdete: 2022.12.22
  • Eladó ingatlanok: 33
  • Építkezés vége: 2025.03.30
  • Ingatlanok méretei: 0-106 m²
Új építésű projekt leírás

RENDHAGYÓ KEDVEZMÉNY!

Akár több milliós árengedmény lakásonként! Az akció korlátozott ideig érvényes, a feltüntetett árak a kedvezményt tartalmazzák.


Tökéletes lokáció, minőségi otthonok Angyalföldön!

A  XIII. kerület egyik legdinamikusan fejlődő részében épül az a 9 emeletes új társasház, mely nem csupán külsőleg egy modern lakóház, de összetételében is minőségi anyagfelhasználás jellemzi.

Költséghatékony fenntarthatóságát, modern gépészeti megoldások biztosítják! Az emeleten elhelyezkedő teraszok, jelentősen csökkentik a homlokzat felmelegedését a forró nyári időszakban.  A hőmegtartást korszerű nyílászárók,  beépített rejtett redőnyök és 20 cm vastag fal szigetelés biztosítja.

Az épületben modern energiatakarékos világítási és elektromos rendszerek, valamint szelektív hulladékkezelés kerül kialakításra.

A költséghatékony hőszivattyús rendszer, mennyezet hűtés -fűtéssel biztosítja az évszaknak megfelelő ideális hőmérsékletet. A megújuló energiák felhasználása  mellett kulcsfontosságú az épületbe tervezett gépészeti és elektromos rendszerek alacsony energiafelhasználása.

A lakások méretei 30m2-140m2-ig terjednek. Az emeleteken a Keleti, Déli és Dél-Nyugati fekvés miatt az ingatlanok benapozottsága, tájolása optimális, északi fekvésű lakás nincs az épületben.

A belső udvarban kialakított zöldfelületek, illetve kert teszi még kellemesebbé az ott lakók életét.

A környéken minden megtalálható, (iskola, óvoda, kórház, orvosi rendelő, gyógyszertár, bank, kormányablak, kávézó, Tesco, Aldi, Spar, virágüzlet, edzőterem), közlekedés szempontjából is kiváló, mivel a metró, buszok (távolsági is!), 1-es villamos csupán néhány perc távolságra vannak.

 

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!