Menü

Új építésű ikerház Csillaghegyen

  • Helyszín: Budapest III.kerület
  • Ingatlanok száma: 1
  • Építkezés kezdete: 2023.01.01
  • Eladó ingatlanok: 0
  • Építkezés vége: 2023.12.11
  • Ingatlanok méretei: - m²
Új építésű projekt leírás

Csillaghegy Duna felőli oldalán, a 3. kerület legkeresettebb részén, a Római fürdő közvetlen szomszédságában eladó egy újépítésű, luxus színvonalon kivitelezett ikerház egyik lakása. A közvetlen közelben számos iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, gyógyszertár található, kocsival 2-3, gyalog 10-15 percre van ALDI, LIDL és a Csillagvár üzletház. Szintén séta távolságra van a Csillaghegyi strandfürdő, a Római parti bulinegyed, de futásra, sétálásra, kajakozásra vagy bármilyen egyéb sportolásra a közeli Pünkösdfürdői és Római parti Duna-part is gyorsan elérhető gyalogosan.

Gyalog 6-8 percre van a 134-es és az éjszakai 923-as autóbusz megállója, de a HÉV is csupán egy kellemes 10 perces séta, amellyel 15 perc alatt a Batthyányi téren lehetünk.

Autóval 15 – 20 perc alatt kirándulhatunk Szentendrére vagy a Pilis lankáira. Kocsival az Árpád-híd pesti hídfője 15-20, a Batthyányi tér 20 perc átlagosan.

Az ikerház lakásai teljesen szeparáltan kapcsolódnak egymáshoz, ezzel is biztosítva mindkét család nyugalmát. A kivitelezés során a legújabb technológiákat és építő anyagokat használták fel, így biztosítva a kiemelkedő BB energiatanúsítványt és ezzel a nagyon alacsony rezsiköltséget.

A déli tájolású, kertre néző nappali a konyhával és étkezővel tágas, 42 négyzetméter. A nappali előtt található egy 17 négyzetméteres, kertkapcsolatos pergolás terasz. A földszinten még egy dolgozó félszoba (8,1 nm), fürdőszoba WC-vel, egy fedett garázs található.

Az emeleten van három kényelmes, külön nyíló hálószoba és a második fürdőszoba, szintén WC-vel.

A mindig kellemes hőmérsékletről, a manapság leginkább elterjedt, nagyon alacsony rezsiköltséggel működő hőszivattyú gondoskodik felületfűtéssel- és hűtéssel, így az ingatlan a kedvezményes H-tarifával üzemeltethető. Az ingatlan napelemes előkészítése is megtörtént, így a tulajdonosnak azzal már nem kell foglalkoznia, ha később napelemek telepítésével szeretné fejleszteni lakását. A legmodernebb, 3 rétegű, kiváló hő- és hangszigeteléssel bíró nyílászárók kerültek beépítésre.

Nappali + 4 szoba + 2 fürdőszoba

Alapterület: 134,9 nm  + 17 nm terasz

Parkolás: Saját garázs + kerten belüli parkoló

Saját telektrész: 396,6 nm

Stabil, komoly szakmai háttérrel rendelkező, 14 éve kizárólag a 3. kerületben fejlesztő beruházó áll az építkezés mögött számos komoly referenciával, ami biztosíték a határidőn belüli, és nagyon magas minőségű átadásra.

Ez nem egy lakás, ez egy igazi OTTHON, ahova esténként örömmel megy haza az ember nap mint nap. Lakik, feltöltődik és nyaral benne.

Megtekintéssel kapcsolatban, keressen bizalommal!

 

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!