Menü

Sail Homes

  • Helyszín: Siófok
  • Ingatlanok száma: 69
  • Építkezés kezdete: 2022.01.31
  • Eladó ingatlanok: 69
  • Építkezés vége: 2023.06.30
  • Ingatlanok méretei: 50-79 m²
Új építésű projekt leírás

Siófoki, panorámás vízparti nyaralók!

Az Ezüstpart rehabilitációjának legújabb projektjében, páratlan panorámájú, közvetlen a vízparton elhelyezkedő lakások értékesítése elkezdődött! Siófok ezen hangulatos részén, a Liszt Ferenc sétányon, a gazdag és alapos tervezői munka eredményeként kerül megvalósításra a 71 lakásból álló, közvetlen vízparton épülő társasház.
Az ingatlan fekvése, beépíthetőségének lehetőségei, nagy kiterjedésű, tágas lakópark kialakítását biztosítják, 90.000 nm-en, ahol a társasház egyedülálló, limitált számú panorámás vízparti lakásai is felépülnek.
A piaci igényeknek megfelelően azonban, 90%-ban nappali + 1 szobás, kisméretű ingatlanok kerülnek kialakításra, melyek állandó lakásként, és nyaralóként is hasznosíthatóak.
Az épület udvarán létrehozott parkolóhelyek vásárlása opcionális!
A tervezés során fontos szempont volt a praktikum, a használhatóság, a fenntarthatóság, melyet a korábban általuk értékesített 650 siófoki lakás és nyaraló tervezésének és kivitelezésének tapasztalatai, valamint a vásárlói visszajelzések alapoztak meg.
A szomszédos telken, szintén folyamatban lévő projekt, és a jelen épület lakástulajdonosai, kizárólagos kerthasználatot kapnak, ahol a több generációs családok kikapcsolódása érdekében, a beruházás keretein belül gyermekjátszóteret, és kültéri medencéket biztosítanak a tulajdonosok számára.
Mindenképpen vonzerőnek számít ez a zárt terület, mely kizárólag ehhez a 2 társasházhoz tartozik majd. Itt kerül elhelyezésre a fent már említett kültéri medence és napozóterasz, mely a telek strandhoz közeli felére tervezett.
A Balaton partján építhető ingatlanok száma véges, és az elmúlt időszak tanúsága alapján hatalmas az igény egy ilyen kivételes lehetőségre – legyen a cél családi kikapcsolódás vagy befektetés.

További információért kérem keressen az alábbi elérhetőségeken.

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!