Menü

Minőségi, A++-os, új építésű ingatlanok a Mátyás térnél

  • Helyszín: Budapest VIII.kerület
  • Ingatlanok száma: 5
  • Építkezés kezdete: 2021.03.01
  • Eladó ingatlanok: 5
  • Építkezés vége: 2024.05.31
  • Ingatlanok méretei: 27-92 m²
Új építésű projekt leírás

Minőségi, A++-os újépítésű otthonok a Corvin sétány közelében, csendes, kis forgalmú utcában, azonnali költözéssel!

Budapest belvárosában, kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkező, központi elhelyezkedésű, igényes, új építésű lakásokat kínálunk. A projekt a 8. kerület dinamikusan fejlődő részén található, közel a nemrég felújított Mátyás térhez, a II. János Pál pápa térhez és a Teleki térhez. A környék infrastrukturálisan jól ellátott: óvodák, iskolák, üzletek, éttermek, kávézók és orvosi rendelők találhatók a közelben.

A modern, japán technológiával készült energiatakarékos hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszerrel, valamint igényes gépészettel felszerelt lakások minden mai elvárásnak megfelelnek, és rendkívül alacsony rezsiköltséget biztosítanak. Az épület AA+-os energetikai besorolást kapott, ami biztosítéka egy tervezhető, alacsony rezsi megvalósulásának. Az ingatlan hőenergia termelését levegő-víz hőszivattyúk biztosítják, lakásonként önálló hőmennyiség mérővel, mennyezet hűtés-fűtésrendszer lett kiépítve, a fürdőkben és a mellékhelységekben padlófűtéssel kiegészítve, távszabályozási-felügyeleti lehetőséggel (opcionális).Az épület modern, letisztult és időtálló dizájnnal készült, az alaprajzok élhető, átgondolt tereket biztosítanak. A garázsban hidraulikus emelő segítségével kétszintű parkolási lehetőséget kínálnak.

A lakások műszaki átadása már megtörtént, és a használatba vételi engedély is rendelkezésre áll. Az épület hat emeletén összesen 37 lakás található, melyek közül már csak néhány várja új lakóját. Két penthouse lakás lenyűgöző körpanorámával, tetőterasszal és jakuzzival rendelkezik, amely a magas emeleti elhelyezkedésüknek köszönhetően teljes intimitást biztosít. Ezen kívül három lakás található az alacsonyabb szinteken, kisebb és nagyobb méretekben.

A lakásokra CSOK, NOK és támogatott jelzáloghitel is igénybe vehető.

Ha szeretné biztosítani jövendő otthonát ebben a kivételes projektben, hívjon minket a részletekért!

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!