Menü

Marina Homes

  • Helyszín: Budapest XIII.kerület
  • Ingatlanok száma: 27
  • Építkezés kezdete: 2023.09.01
  • Eladó ingatlanok: 27
  • Építkezés vége: 2025.12.31
  • Ingatlanok méretei: 48-80 m²
Új építésű projekt leírás

ÚJ ÉPÍTÉSŰ  DUNAPARTI  OTTHONOK, elegáns, modern megoldásokkal, a 13. kerületben!

A Duna parttól néhány lépésre épülő Marina Homes lakópark lakásai, akár befektetésként vagy  modern otthonként is tökéletes választásul szolgálnak!

Az épületek geotermikus energia alapú hűtés- és fűtés-, valamint ,,okosotthon” rendszerrel ellátottak, mely távolról vezérelhető hőmérséklet beállítást tesz lehetővé. A project a legmodernebb energiatakarékossági technológiák felhasználásával épül, ami a leendő lakók rezsiköltségeit jelentős mértékben csökkenti, egész évben komfortos lakhatást biztosítva ez által.

A lakóegyüttes 4 kilencszintes épületből áll, melyek alatt két szint parkoló található. Az épületek kizárólag az ott lakók számára elérhető belső kert kerül kialakításra, melyet szökőkút, változatos növényzetű kert, kültéri jóga- és edzőterem, valamint játszótér tesz még komfortosabbá és élhetőbbé.

Oktatási intézmények mindössze 15 perces sétatávolságra. Továbbá, a lakópark közvetlen közelében sportcsarnok, uszoda (Duna Aréna), szépségszalon és élelmiszerboltok, bankok, gyógyszertárak egyaránt elérhetőek.

Kényelmes sétákhoz, sportoláshoz a Duna-parti sétány áll rendelkezésre, modern játszóterekkel és pihenőterületekkel. A Margit-sziget mindössze 10 percnyi autóút, amely az egész család számára kellemes kikapcsolódást nyújt.

Kiváló tömegközlekedés, M2-es metró (Gyöngyösi u.), valamint buszjáratok.

További információkkal kapcsolatban keressen bizalommal!

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!