Menü

Kassák City Homes

  • Helyszín: Budapest XIII.kerület
  • Ingatlanok száma: 5
  • Építkezés kezdete: 2021.02.28
  • Eladó ingatlanok: 5
  • Építkezés vége: 2023.07.01
  • Ingatlanok méretei: 34-74 m²
Új építésű projekt leírás

KASSÁK City Homes

 

Azonnal költözhető modern lakások! 

Nagyvárosi kényelem, modern elegancia

A Kassák City társasház már nevében is hordozza egyik legfőbb vonzerejét, a kiváló elhelyezkedést. A XIII. kerület ezen közkedvelt része nem csak a váci úti üzleti negyedtől, de a fő tömegközlekedési eszközöktől is csupán néhány percre fekszik, mégis kellő távolságban ahhoz, hogy hazatérve egy kényelmes, nyugodt otthonban pihenjük ki a munkanapokat vagy a belvárosban töltött éjszakát.

A lakások megálmodásánál kiemelt hangsúlyt fektettünk a modern kor alapvető elvárásaira. A hőszivattyús hűtő-fűtő berendezés, több rétegű alumínium nyílászárók mellett az okosotthon és elektromos redőny előkészítések is mind az alapfelszereltség részei.

A megépülő 27 lakás az első és hatodik emelet közt helyezkedik el. A pinceszinten és földszinten parkolóhelyek és tárolók kerülnek kialakításra, melyek megvásárlása opcionális – a pinceszinti parkolóhasználatot autóemelő lift segíti. A szintek alaprajzi elrendezése az elsőtől a negyedik emeletig megegyezik, szintenként 6 lakással, az ötödik emeleten két nagyobb, a hatodik emeleten egy penthouse került megépítésre.A lakások mindegyike rendelkezik erkéllyel vagy loggiával, melyek utcai, illetve udvari nézetűek, a tájolásuk pedig É-Nyi-i vagy D-K-i.

A lakások saját használatra és befektetési célra is remek lehetőségeket rejtenek.

Kedvező fizetési ütemezés:

Szeretnénk elérni, hogy a lakásvásárlás egy mindenki számára elérhető cél legyen, éppen ezért nem alkottunk egyoldalú és megvalósíthatatlan pénzügyi konstrukciót.

- Hitel és CSOK igénybevételére alkalmas ingatlanok

- Magas színvonalú lakásbelső

- Modern, környezetbarát és gazdaságos hőszivattyús hűtő-fűtő berendezés – padlófűtés

- Redőnyelőkészítés elektromos kiállással

- Szabadon választható hideg- és melegburkolat a műszaki leírás szerint.

- Prémium kategóriájú szaniterek

- Okosotthon kiépítésének lehetősége

 

Kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal.

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!