Menü

Kassák City Homes

  • Helyszín: Budapest XIII.kerület
  • Ingatlanok száma: 16
  • Építkezés kezdete: 2021.02.28
  • Eladó ingatlanok: 7
  • Építkezés vége: 2023.07.01
  • Ingatlanok méretei: 34-74 m²
Új építésű projekt leírás

KASSÁK City Homes

Nagyvárosi kényelem, modern elegancia

A Kassák City társasház már nevében is hordozza egyik legfőbb vonzerejét, a kiváló elhelyezkedést. A XIII. kerület ezen közkedvelt része nem csak a váci úti üzleti negyedtől, de a fő tömegközlekedési eszközöktől is csupán néhány percre fekszik, mégis kellő távolságban ahhoz, hogy hazatérve egy kényelmes, nyugodt otthonban pihenjük ki a munkanapokat vagy a belvárosban töltött éjszakát.

A lakások megálmodásánál kiemelt hangsúlyt fektettünk a modern kor alapvető elvárásaira. A hőszivattyús hűtő-fűtő berendezés, több rétegű alumínium nyílászárók mellett az okosotthon és elektromos redőny előkészítések is mind az alapfelszereltség részei.

A megépülő 27 lakás az első és hatodik emelet közt helyezkedik el. A pinceszinten és földszinten parkolóhelyek és tárolók kerülnek kialakításra, melyek megvásárlása opcionális – a pinceszinti parkolóhasználatot autóemelő lift segíti. A szintek alaprajzi elrendezése az elsőtől a negyedik emeletig megegyezik, szintenként 6 lakással, az ötödik emeleten két nagyobb, a hatodik emeleten egy penthouse kerül megépítésre.A lakások mindegyike rendelkezik erkéllyel vagy loggiával, melyek utcai, illetve udvari nézetűek, a tájolásuk pedig É-Nyi-i vagy D-K-i.

A lakások saját használatra és befektetési célra is remek lehetőségeket rejtenek. A beruházó rugalmasságának köszönhetően a lakások jól alakíthatók, az ötödik emeleti lakásokból duplex vagy akár triplex lakások is kialakíthatók.

Kedvező fizetési ütemezés

Alapvető koncepciónk, hogy a lakásvásárlás nem privilégium, hanem egy mindenki számára elérhető cél, éppen ezért nem alkottunk egyoldalú és megvalósíthatatlan pénzügyi konstrukciót.

-        Hitel és CSOK bevonása esetén ügyfeleink élhetnek a 20-80-as fizetéssel, de

-        Lehetőséget biztosítunk a készültségi fokhoz igazodó részletfizetésre is.

Magas színvonalú lakásbelső

-        Modern, környezetbarát és gazdaságos hőszivattyús hűtő-fűtő berendezés

-        Okosotthon kiépítés lehetősége        

-        Szabadon választható hideg- és melegburkolat   

-        Elektromos redőny előkészítés

Az építkezés 2021 márciusában kezdődik, a várható befejezés 2023.II. negyedéve.

Kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal.

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!