Menü

Ezüstpart Villapark

  • Helyszín: Balaton, Siófok
  • Ingatlanok száma: 41
  • Építkezés kezdete: 2021.05.28
  • Eladó ingatlanok: 18
  • Építkezés vége: 2022.07.31
  • Ingatlanok méretei: 57-132 m²
Új építésű projekt leírás

Siófok leghangulatosabb részén, a megújuló Ezüstparton kerül megvalósításra az 5 épületből és összesen 89 db apartmanból álló nyaralóegyüttes, mely közvetlenül megközelíthető a felújított szabadstrandról. A Balaton közelsége páratlan kilátást kínál a legtöbb ingatlan számára és tökéletes panorámát az első épületek fronti lakásainak.

Az apartmanok korszerű kialakítása lehetővé teszi a 4 évszakos itt tartózkodást. A hőszivattyús hűtő-fűtő egységek, a modern nyílászárók és a jó homlokzati szigetelés nem csak nyáron, de télen is biztosítják a tulajdonosok maximális kényelmét.

A projekt nem titkolt célja egy kiemelt vevőkör megcélzása, akiknek a modern kialakítás és jó elhelyezkedés mellett fontos a privát szféra is: nem csupán a nyaralók több épületre történő elosztása, de az ezek tetején kialakításra kerülő tetőteraszok is külön-külön rendelhetők a lakóegységekhez, így azt csak a tulajdonosaik használhatják.

Siófok ezen része teljesen más hangulatot és életérzést áraszt, mint amit megszokhattunk. Az ezüstparti telkek és egyköri szállodák, üdülők ingatlanfejlesztései, valamint a környék egyre jobb infrastruktúrája alkalmassá tette a területet a kényelmes, de nyugodt nyaraláshoz. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján családosok, nyugalomra vágyó baráti társaságok mind megtalálják a számukra megfelelő ingatlant a tökéletes kikapcsolódáshoz vagy épp az értékálló befektetéshez.

Az ingatlanok nyaraló besorolással rendelkeznek, várható átadás 2022 III. negyedévben.

 

 

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!