Menü

Eladó lakások Budapest IV. kerületében, Újpest kedvelt részén

  • Helyszín: Budapest IV.ker.
  • Ingatlanok száma: 2
  • Építkezés kezdete: 2019.05.31
  • Eladó ingatlanok: 0
  • Építkezés vége: 2020.12.31
  • Ingatlanok méretei: - m²
Új építésű projekt leírás

A 4. kerület jó közlekedéssel rendelkező részén, nyugodt, zöld környezetben változatos elrendezésű lakások eladóak elegáns társasházban.

 A 21 lakásos épületben szintenként 7 lakás kerül kialakításra. A harmadik szinten (tetőtérben) belső két szintes lakások épülnek. Az első és második emeleten a nyugati tájolású lakások, a harmadikon pedig mindegyik rendelkezik erkéllyel. Jellemzően nappali+1, illetve nappali+2 szobás lakások kerülnek kialakításra, de találhatunk 3 hálószobás, belső két szintes otthonokat is a kínálatban.

A földszinten fedett parkolók valamint felszíni fedetlen beállók kerülnek kialakításra, melyek a lakások mellé igény szerint megvásárolhatók. A fedett parkolók 1,5 millió forintba, a felszíni beállók pedig 1 millió forintba kerülnek. Tárolók 300.000 Ft/nm-ért elérhetők.

A megbízható, jó referenciákkal rendelkező beruházó kedvező fizetési ütemezést és kiváló ár/érték arányú lakásokat biztosít az előértékesítés során szerződő ügyfeleknek. Hitel és CSOK igénybevétele esetén a fizetési ütemezés egyéni ajánlat szerint módosul. Hitel felvétele esetén cégünk bankfüggetlen hitelszakértői készséggel állnak rendelkezésükre.

A környező infrastruktúra kiváló. Pár perc sétára található a Rákospalota-Újpest vasútállomás és több villamos és buszmegálló is, de az Újpest-Központ metrómegálló is 10 perc alatt elérhető.

A társasház átadása 2020 második felére várható.

További információért, a tervek bemutatásáért forduljon hozzánk bizalommal.

Ingatlanok