Menü

Eladó lakások Budapest IV. kerületében, Újpest déli részén

  • Helyszín: Budapest
  • Ingatlanok száma: 9
  • Építkezés kezdete: 2019.02.28
  • Eladó ingatlanok: 0
  • Építkezés vége: 2019.12.31
  • Ingatlanok méretei: - m²
Új építésű projekt leírás

A IV. kerület közkedvelt részén, Újpest-központjától 10 percre, jól frekventált helyen 9 lakásos + 1 irodával rendelkező társasház épül.

Környezet és közlekedés

A zártsorú telek 494 nm-en helyezkedik el, Újpest frekventált részén. Nagy előnye a társasháznak hogy gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető helyen van. A 12,14 villamosok és a 20, 20E, 25, 121 buszok néhány perc sétára tálalhatóak, de az M3-as metró is gyorsan elérhető. Ezek segítségével a városközpont könnyen megközelíthető. A lakóingatlantól közelében egy hatalmas Tesco hipermarket, Stop Shop bevásárlóközpont, valamint számos intézmény és sportolási lehetőség is megtalálható.

Társasház

A 9 lakás a földszinten és két emeleten kap helyet, a lakások mérete 32 és 69 nm között változik. Az épület tervezése során praktikus, élhető terek kialakítására törekedtek, az épülethez tartozó zöldfelületen - külön kertépítészeti tervek alapján – lombos fákkal övezett játszó-pihenő kertet alakítanak ki.

A lakások egyedi fűtéssel rendelkeznek, amihez lakásonkénti egyedi gázkazán kerül beépítésre. A gépkocsi tárolására az épületen belül, a földszinti teremgarázsban és az udvaron kialakított parkolóhelyeken lesz lehetőség. Az ingatlanhoz parkoló vásárlása kötelező, a fedett parkoló 2,3 MFt, míg a nyitott parkoló ára 1,5 MFt. A lakásokhoz opcionálisan külön bejáratú tároló is megvásárolható (3 db tároló áll rendelkezésre), melyek a földszinten és az I. emeleten kerülnek elhelyezésre, ezen kívül közös használatú kerékpártárolót is kialakítanak.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, érdeklődjön telefon vagy e-mailen keresztül, segítünk Önnek a megfelelő lakás megtalálásában!

Ingatlanok