Menü

Egyedülálló Ikervillák Budán, a III. Kerületben

  • Helyszín: III.kerület
  • Ingatlanok száma: 2
  • Építkezés kezdete: 2024.01.26
  • Eladó ingatlanok: 2
  • Építkezés vége: 2024.01.26
  • Ingatlanok méretei: 144-186 m²
Új építésű projekt leírás

Zöldövezeti Kertvárosi Éden - Ikervillák Budán, a III. kerület Természetvédelmi Terület Határán

Eladó exkluzív ikervilla Budán, a III. kerületben, egy csodálatos természeti környezetben. Az Aranyhegy és Ürömhegy találkozásánál fekvő terület lenyűgöző kilátást kínál, amely szerelembe ejti az ide látogatókat az első pillantásra.

A lakópark 10 modern épületből fog állni, ahol az egyedi kialakítású ikervillák igazi látványosságot nyújtanak. A belvárosi lüktetéshez közel, ugyanakkor csendes és nyugodt dombtetőn helyezkednek el, kilátással a városra. A környék különlegességét tovább emeli a parkerdő és a római kori mészkőbánya közelsége.

Az elhelyezkedés kiváló, mindössze 10 perc autóútra van az Átrium Euro Center, és a környék számos kikapcsolódási lehetőséget kínál, beleértve a Csillaghegyi strandot, a Mészkő Parkot, valamint kutyasétáltatót is.

Az ikervilla egyedi kialakítása és látványos építészeti megoldásai igazán lenyűgözőek. Minden lakás három szinten található - pince, földszint és emelet - összesen 193 nm (74,01 nm + 73,57 nm + 45,48 nm), amely természetesen az ikerrészekenkénti méret.

A pince szinten két autó számára kényelmes méretű garázs, gépészeti helyiség és háztartási helység található. A földszinten tágas, napfényes nappali, amerikai konyhával, valamint egy nagy hálószoba a hozzá tartozó fürdőszobával. Az emeleten lehetőség van három kisebb hálószoba vagy két tágas hálószoba kialakítására, dupla fürdőszobával.

Ha az igényes és szép otthonok szerelmese, akkor ez a lakópark Önnek való, hiszen a beruházó olyat épít, amiben Ő is szívesen élne!

Keressen bizalommal, segítünk otthona megtalálásában!

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!