Menü

Új építésű modern, energiatakarékos lakások a XIII. kerületben 606

Ár: 150 500 000 FT
Referencia szám: LS003397
ingatlan típusa: Lakás
helyszín: Budapest XIII.kerület
emelet: 6. emelet
szobák: 4 szoba
átadás éve: 2023.06.30
alap terület: 92.24 m²
terasz mérete: 31.66 m²
valós terület: 108.07 m²
fűtés típusa: Mennyezeti hűtés-fűtés
CSOK-ra alkalmas-e: nem
Új építésű ingatlan leírás

Új építésű modern, energiatakarékos lakások a XIII. kerületben, Budapesten

Nyugatitól csupán néhány percre, még is nyugodt környezetben található ez a modern, urbanista lakóház. A 8 szintes épület lakásai 1-4 szobásak, 30 - 106 nm-ig. A folyosók természetes megvilágítást, és szellőzést kapnak a homlokzati ablakokon keresztül. Nagy üvegfelületek, teraszok és maximális zöldterületek kerültek kialakításra a földszinti és első emeleti udvarokban.
Az emeleteken a lakások tájolása Keleti-Déli és Nyugati, így minden lakásban optimálisak a fényviszonyok, Északi tájolás nincs az épületben.
Az optimális fenntarthatóságot, modern gépészeti megoldások, energiatakarékos világítási, és elektromos rendszerek, valamint szelektív hulladékkezelés biztosítja. Mindemellett a víztakarékos hálózat optimalizálja a vízfelhasználást és hasznosítja a tetőre érkező csapadékot!
Környék
Az épület elhelyezkedése közlekedés szempontjából kiemelkedő: A  Dózsa György úti metrómegálló pár percnyire található gyalogosan, valamint a Róbert Károly körút, a rakpart vagy akár az Árpád-híd is csupán néhány perc. Szolgáltatások szempontjából a XIII. kerület ezen része kiemelkedik: Lehel téri piac, és a Westend City Center bevásárlóközpont is pár perc alatt elérhető. A legnevesebb látnivalók és kikapcsolódási lehetőségek, mint például a Városliget, Hősök tere, múzeumok, és az állatkert is karnyújtásnyira van.

Amennyiben további, részletes információra van szüksége, keressen bizalommal.

Ingatlan kereső
Hívjon, vagy küldjön üzenetet!