Menü

Új építésű 49 nm-es lakás eladó a 9. kerületben

Ár: 67 800 000 FT
Referencia szám: LS002609
ingatlan típusa: Lakás
helyszín: Budapest IX.kerület
emelet: földszint
szobák: 2 szoba
átadás éve: 2023.06.30
alap terület: 49.21 m²
terasz mérete: 11.14 m²
valós terület: 54.78 m²
fűtés típusa: Házközponti egyedi méréssel
CSOK-ra alkalmas-e: igen
Új építésű ingatlan leírás

 A IX. kerület folyamatosan fejlődő és megújuló városrészben, egy 71 lakásból álló 7 emeletes lakóház épült.  Az épületben kialakított 1 -4 szobás lakások, 28-78 m2 alapterületűek, melyek szinte mindegyikéhez saját balkon vagy loggia tartozik.  A ház kedvező fekvése miatt, a lakások nagy része napfényes világos,  hiszen északi tájolású lakás nincs az épületben.  A nagy üvegfelületek, természetes, napfénygazdag otthonokat teremtenek a leendő tulajdonosok számára.  A projekt különlegessége, hogy a monosplit klíma a lakások alapfelszereltségének részét képezik.

A projekt földszintjén eladásra kínálunk egy ÉNy-i tájolású, 49 nm-es, nappali + 1 szobás lakást 11 nm-es terasszal. 

A tervezők ügyeltek arra, hogy a korszerűség és elegancia mellett, a minőség illetve időtállóság is kulcsfontosságú szerepet játsszon az anyagfelhasználás tekintetében! Az energiatudatosság is kiemelkedően fontos pontja volt a tervezésnek, a mai modern kor elvárásaihoz igazodva, melyet az árnyékolás, valamint a hővisszanyerés és napelemek felhasználása biztosít, nagymértékben hozzájárulva ez által, az épület üzemeltetési költségének csökkentéséhez.

A társasház kedvező elhelyezkedése miatt, minden irányban könnyen, akár gyalogosan is eljuthatunk a főbb közlekedési csomópontokhoz. 

Az 51-es villamos csupán kettő perc séta, valamint a Boráros tér, a 4-es 6-os és 2-es villamosok, vagy akár a Nagyváradi téri metrómegálló is 5-10 perc gyalogtávolság.

A budapesti egyetemek jelentős része a környéken található, ezért mind a lakásokat, mind pedig az irodahelyiségeket tekintve, értékállóságuk folyamatosan növekszik, ezért akár befektetésnek is kiváló lehetőség.

Referencia szám: PR032330/LK/8809

Ingatlan kereső
Hívjon, vagy küldjön üzenetet!