Menü

Siófoki luxuslakások az ezüstparton

  • Helyszín: Siófok
  • Ingatlanok száma: 39
  • Építkezés kezdete: 2018.08.31
  • Eladó ingatlanok: 30
  • Építkezés vége: 2020.06.30
  • Ingatlanok méretei: 61-107 m²
Új építésű projekt leírás

 

A Beruházóról

A 100%-ban magyar tulajdonú beruházó és kivitelező cég közel 30 éve épít lakásokat ország szerte. Az építőipari kivitelezés mellett gépészeti, villanyszerelési és zöldenergia rendszerek kialakításával is foglalkozik. A már átadott lakóépületek, közintézmények és ipari épületek mind kiváló minőségben, a kor követelményeit maximálisan kielégítő műszaki felszereltséggel kerületek kialakításra. Referenciamunkák többek közt Siófokon, Kiskunhalason és Szántódon is megtalálhatók.

A Projektről

Az 59 lakásos társasház közvetlenül a Balaton partján, a tóra merőlegesen kerül megépítésre, így biztosítva a remek panorámát a lakások szinte mindegyikéhez. A négy különálló épületrészt részben nyitott folyosók kötik össze, melyeken mindegyik lakóegységből megközelíthetővé válik a 8 személyes lift, illetve a szintenként elhelyezett tárolók. Az ötödik emeleten exkluzív tetőteraszok kerülnek kiépítésre, melyeket lépcsőn lehet megközelíteni. Ezen teraszok kialakításánál fontos szempont volt a privát szféra megőrzése, illetve, hogy tulajdonosaik maximális kényelemben élvezhessék a lenyűgöző kilátást – a víz- és áramvételi lehetőségnek köszönhetően egész nap élvezhetjük saját rooftop bárunkat.

A projekt nem titkolt célja egy olyan igényes vevőkör kiszolgálása, akik a remek helyszín mellett elvárják a legmodernebb műszaki megoldásokat. Ezen igény kielégítésére a beruházó többek között biztosítja a magas minőségű választható belső hideg- és melegburkolatokat, kiváló hő- és hangszigetelést a lakások külső és elválasztó falain egyaránt, illetve a födémekbe helyezett hanggátló lemezt a függőleges hang terjedésének megakadályozására.

A lakások egyedi merőórával felszerelve kerülnek átadásra, minden lakás melegvízellátásáról a zuhanyzós fürdőben elhelyezett 100 literes villanybojler gondoskodik. Téli hidegben a fűtést, nyári melegben pedig a hűtést korszerű LG típusú hőszivattyús rendszer biztosítja, melynek nagy előnye az energiatakarékos üzemeltetés mellett az, hogy a levegő zajmentes keringtetése mellett át is szűri azt, így mentesítve a portól a lakóegységeket. Ez nem csupán a szobák tisztán tartását segíti, de az allergiás tünetek enyhítésére is szolgál.

Az épület utca felőli oldalán kerül megépítésre a 78 beállós felszíni parkoló, továbbá a déli irányú napsütést egész évben kihasználó 4x10 méteres medence, mely alacsonyabb hőmérséklet mellett is használható – fűtése hőszivattyús rendszerrel történik.

Az értékesítés során lehetőség nyílik a beruházóval való egyeztetésre is (előre megbeszélt időpontban), bővebb információért telefonáljon bátran.

Foglalja le most álmai nyaralóját, hogy egész évben élvezhesse a páratlan kilátást.

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!