Menü

Paskál Garden C ütem: Új építésű lakások Zuglóban a Rákos-patak partján

  • Helyszín: Budapest XIV. kerület
  • Ingatlanok száma: 138
  • Építkezés kezdete: 2021.02.01
  • Eladó ingatlanok: 138
  • Építkezés vége: 2022.08.31
  • Ingatlanok méretei: 33-116 m²
Új építésű projekt leírás

Egyedülálló fejlesztés Zugló szívében

A 14. kerület közkedvelt részén, a Rákos-patak mellett, új építésű környezetben várja lakóit Budapest egyik legkülönlegesebb lakóparkja.
A három fejlesztési ütemben összesen 450 lakás és iroda kerül felépítésre. A lakóépületek közvetlenül a Rákos-patak mellett fekszenek, elhelyezésük megtervezésénél igyekeztünk a lehető legjobb kilátást és tájolást biztosítani a lakások számára.

Az épületek alatt kialakított teremgarázsokkal sikerült az szabad területek parkosítását és a földszinti lakások kertkapcsolatát a lehető legnagyobb mértékben megnövelni, ezzel a lakóparkot beleilleszteni a környezetébe. A társasház fejlesztője a projekt keretén belül felújította a Rákos-patak ezen szakaszát – teljes burkolatcserével, játszótér, padok és szökőkutak telepítésével emelte a környék színvonalát. A terület parkosítása a későbbiekben is folytatódik az önkormányzat együttműködésével. A beruházás közvetlen környezetében található a Paskál fürdő, sportpálya, park, illetve természetesen a közeli bevásárlási lehetőségek is kényelmes távolságra helyezkednek el. A lakópark tehát ideális választás azoknak, akik szeretnék kihasználni a város nyújtotta lehetőségeket, de nem mondanak le a szabadban elérhető rekreációs lehetőségekről.

A lakópark A, B és C épületből áll, melyek más-más lakásszámmal és előnyökkel bírnak, viszont az összes épületben megtalálhatók a kisebb, két szobás, illetve a több hálós, családosok számára kialakított lakások. Nagy előny, hogy szinte az összes lakáshoz tartozik erkély vagy kertkapcsolat, melyek kifejezetten tágasak, továbbá sokféle magas emeleti, nagy teraszos otthon közül is választhatnak vásárlóink. Az otthonok kényelmét nem csak a napfényes teraszok, de a modern műszaki megoldások is növelik – a lakásokban mennyezeti hűtő-fűtő berendezés kerül beépítésre, melynek működtetése a hőszivattyús rendszernek köszönhetően gazdaságos.

A C épület átadása 2022 nyár végére várható.

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!