Menü

Modern stílusú lakások a XIII. kerület csendes kertvárosi részén

  • Kerület: XIII.
  • Ingatlanok száma: 53
  • Építkezés kezdete: 2018.01.01
  • Eladó ingatlanok: 48
  • Építkezés vége: 2019.11.01
  • Ingatlanok méretei: 43-122 m²
Új építésű projekt leírás

Új építésű lakások eladók idei költözéssel, megbízható, tapasztalt beruházótól a XIII. kerület kedvelt részén.

A lakópark könnyedén megközelíthető mind a belvárosból, mind Újpest felől. A lakók kényelmesen közlekedhetnek a közelben található busz és villamosvonalaknak köszönhetően.

A földszint + 7 emeletes társasház A, B és C szárnyában összesen 324 lakóingatlan és iroda kerül megépítésre, melyek közül az „A” épületben kínálunk változatos alaprajzú és méretű lakásokat. Az épületben két gazdaságos és modern lift és tágas, szellős lépcsőház segíti a lakásokhoz való eljutást, melyek egy része a rendezett utcára, másik részük pedig a tágas, parkosított belső kertre néz.

A tervezésnél az egyik legfőbb cél volt az igényes, energiatakarékos, magas műszaki és hőszigetelési paraméterekkel rendelkező, élhető lakások biztosítása. Az általános szintek (1-6 emelet) kialakítása emeletenként hasonló, itt egyszintes, N+1, N+2 és N+3 szobás, nagyrészt erkéllyel, terasszal rendelkező lakások épülnek. A nagyobb méretű lakások jellemzően a belső udvarok felé, míg a kisebb lakások inkább az utcafrontokon helyezkednek el. A 7-8. emeleten különböző méretű, egy-kétszintes penthouse lakások találhatóak. Ezekhez a lakásokhoz általában nagy méretű, jól használható teraszok tartoznak.

A fűtés és a meleg víz biztosítása távfűtéssel történik, a fogyasztást lakásonként a radiátorokra szerelt termosztáttal egyedileg mérik, a hőmérséklet helyiségenként szabályozható. A lakásokba beépítésre kerül egy beltéri klímaegység alapcsövezése, így segítve a későbbi légkondicionáló egységek felszerelését a lakók számára.

A beruházás értékét növeli a tapasztalt, jó csapattal és megbízható üzletpolitikával rendelkező beruházó. A budapesti projekt mellett az ország több részén foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, szállodaépítéssel, saját csapatával jelenleg is a siófoki Ezüstpart rehabilitációján dolgozik, ahol a visszatérő elégedett vásárlók is a minőségi munkavégzést támasztják alá.

A kiemelkedően kedvező ár/érték arány, megbízható üzleti és jogi háttér és a minőségi kialakítás mind érdemessé teszik a projektet arra, hogy itt válassza ki leendő otthonát, befektetését.

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!