Menü

Modern, minőségi ÚJ OTTHONOK, a IX.kerületi Kerekerdő park szomszédságában

  • Helyszín: Budapest IX.kerület
  • Ingatlanok száma: 58
  • Építkezés kezdete: 2021.04.16
  • Eladó ingatlanok: 14
  • Építkezés vége: 2024.03.03
  • Ingatlanok méretei: 28-78 m²
Új építésű projekt leírás

 

A IX. kerület folyamatosan fejlődő és megújuló városrészben, egy 71 lakásból álló 7 emeletes lakóház épült.  Az épületben kialakított 1 -4 szobás lakások, 28-78 m2 alapterületűek, melyek szinte mindegyikéhez saját balkon vagy loggia tartozik.  A ház kedvező fekvése miatt, a lakások nagy része napfényes világos,  hiszen északi tájolású lakás nincs az épületben.  A nagy üvegfelületek, természetes, napfénygazdag otthonokat teremtenek a leendő tulajdonosok számára.  A projekt különlegessége, hogy a monosplit klíma a lakások alapfelszereltségének részét képezik.

A tervezők ügyeltek arra, hogy a korszerűség és elegancia mellett, a minőség illetve időtállóság is kulcsfontosságú szerepet játsszon az anyagfelhasználás tekintetében! Az energiatudatosság is kiemelkedően fontos pontja volt a tervezésnek, a mai modern kor elvárásaihoz igazodva, melyet az árnyékolás, valamint a hővisszanyerés és napelemek felhasználása biztosít, nagymértékben hozzájárulva ez által, az épület üzemeltetési költségének csökkentéséhez.

A társasház kedvező elhelyezkedése miatt, minden irányban könnyen, akár gyalogosan is eljuthatunk a főbb közlekedési csomópontokhoz. 

Az 51-es villamos csupán kettő perc séta, valamint a Boráros tér, a 4-es 6-os és 2-es villamosok, vagy akár a Nagyváradi téri metrómegálló is 5-10 perc gyalogtávolság.

A budapesti egyetemek jelentős része a környéken található, ezért mind a lakásokat, mind pedig az irodahelyiségeket tekintve, értékállóságuk folyamatosan növekszik, ezért akár befektetésnek is kiváló lehetőség.

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!