Menü

Magas minőségű, új építésű lakások a Népliget szomszédságában

  • Helyszín: Budapest X.kerület
  • Ingatlanok száma: 66
  • Építkezés kezdete: 2022.11.02
  • Eladó ingatlanok: 66
  • Építkezés vége: 2023.10.31
  • Ingatlanok méretei: 34-75 m²
Új építésű projekt leírás

 

Rendkívüli árkedvezmény!

Akár többmilliós kedvezmény lakásonként! A feltüntetett árak a kedvezményt tartalmazzák.

Magas minőségű, új építésű otthonok a Népliget szomszédságában

Budapest X. kerületében, csendes mellékutcában négy lépcsőházas, összesen 298 lakásos társasházfejlesztés épül. Az egyedi kialakítású, 7 emeletes épület különlegessége, hogy a földszinti részen három külön építményből áll, melyek az első és a második emeleti szinten összeépülnek, majd a harmadik emelettől ismét különálló tornyokká válnak. A harmadik emeletnél két tetőkert is kialakításra kerül az átkötő részek tetején, illetve az épületek tetejére is alacsony gondozásigényű zöldtetőt terveztek.

A napjainkban kialakult energiaválság miatt a lakóparknál nagy hangsúlyt fektettek az energetikára, az alacsony energiafogyasztás és a takarékos üzemeltetés megvalósítására törekedtek. A műanyag tokszerkezetű, 3 rétegű, hő és hangszigetelt üvegezésű nyílászárókat elektromos redőnyökkel beépítve adják át. Az inverteres, hűtő-fűtő klímákkal, amelyet minden lakáshoz adnak, kedvező áron tudják a lakás hőmérsékletét egyedileg szabályozni. Ebben szintén nagy segítség a lakóparknál használt hatékony és olcsó távhő szolgáltatása, ugyanis a lakosság számára nem fognak változni a távhőárak, szemben a sajátkazános, gázt használó társasházakkal.

Minden lakás hideg és meleg burkolattal ellátott. A lakások fehérre festett falakkal, biztonsági ajtókkal, szaniterekkel felszerelten kerülnek átadásra, a fürdőszobákban padlófűtéssel. A földszinten a parkosított belső zöld területre néző kilátással és közvetlen kertkapcsolattal 23 lakás kap helyet. A társasház minden lakása erkélyes vagy teraszos.

A lakóparkot a tökéletes harmónia és egyensúly jegyében hívták életre, hogy a zöld területek szomszédságában csendes, pihentető otthonokat kínáljanak a jövőbeli tulajdonosoknak. Mindemellett az itt lakók a közeli M3 metrómegállónak és az 1-es villamosnak köszönhetően könnyedén eljuthatnak a város különböző csomóponjaihoz. A közelben bevásárlóközpontok, hipermarketek, oktatási és egészésgügyi intézmények is elérhetőek. 

A fejlesztés liftes előcsarnokai elegáns, tágas kialakításukkal egyedülálló hangulatot teremtenek az épületbe lépve. A lobby-k kellemes elrendezése és kényelmes, barátságos leülős része kellemes közösségi teret biztosít a lakóközösségnek.

A parkolást a földszinten 41 felszíni parkoló, 5 db fedett motorkerékpár beálló, valamint a társasház -1 szintjén kialakított, 258 férőhelyes mélygarázs biztosítja, közülük számos e-töltő kialakítására alkalmas kábelezéssel kerül megépítésre.

Az ingatlan kerítéssel körbekerített saját kertrésze egy könnyen fenntartható, többszintes zöld környezetben épül meg, ahol különféle szabadidős eszközök is elérhetőek lesznek minden korosztály számára. A sportolni és kikapcsolódni vágyóknak további lehetőségeket nyújt a szomszédos Népliget, melynek teljes felújítását tervezi a Fővárosi Önkormányzat a közeljövőben.

Kérjen tőlünk részletes tájékoztatást a lakáskínálatról, műszaki tartalomról és a finanszírozásról!

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!