Menü

Költözhető elegáns lakások Csillaghegyen

  • Helyszín: Budapest III.ker.
  • Ingatlanok száma: 15
  • Építkezés kezdete: 2019.01.31
  • Eladó ingatlanok: 9
  • Építkezés vége: 2022.07.31
  • Ingatlanok méretei: 43-110 m²
Új építésű projekt leírás

Budapest egyik legszebb övezetében Budán, a III. kerületben épül ez a mesés hangulatú csillaghegyi lakópark, amely környezetében és épületeiben is a természetességet testesíti meg. A parkosított lakókörnyezet 3 emeletes, liftes lakóépületekkel kerül kivitelezésre. Több ütemben összesen 12 db kis lakóközösségű épület épül, kínálatunk a 45 nm-es 2 szobás lakásoktól a 110nm-es, 5 szobásakig terjed. Az első ütem otthonai már költözhetőek! A földszinti lakásokhoz öntözőrendszerrel ellátott privát kertkapcsolat, míg az emeletiekhez nagyméretű panorámás terasz tartozik.

A lakópark a 11-es főútról autóval és a város felől tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető. Nem messze található a 160-as a 219-es és a 960-as buszok, valamint a HÉV Csillaghegy megállója, melyekkel könnyen elérhető a város.

A beruházás egy erdőkkel ívelt területen valósul meg, mesés panorámával és természetközeli hangulatú kivitelezéssel. Magával ragadó környezet, korszerű konstrukció, elegáns apartmanok. A III. kerület nyugodt, külvárosi hangulatát tetézik a domboldalhoz igazodó teraszok és napfényes lakóterek.

A környéken szinte minden fontosabb üzlet és intézmény megtalálható, boltok, bevásárló központok, gyógyszertár, posta és különböző kultúrális lehetőségek is elérhetőek.

Ha felkeltette érdeklődését ez az egyedülálló budai panoráma és az erdők övezte zöld környezet, tekintse meg a projektet.
Ha többet szeretne megtudni az eladó lakásokról, forduljon hozzánk bizalommal!

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!