Menü

Hőszivattyús okosotthonok Angyalföldön

  • Helyszín: Budapest
  • Ingatlanok száma: 32
  • Építkezés kezdete: 2020.04.01
  • Eladó ingatlanok: 32
  • Építkezés vége: 2021.05.31
  • Ingatlanok méretei: 38-80 m²
Új építésű projekt leírás

 

A 13. kerület frekventált, új építésű ingatlanokkal övezett részén, 2021-ben átadásra kerülő modern társasházban kínálunk eladó lakásokat. A tervezés során sikerült változatos elrendezésű és méretű ingatlanokat kialakítani, így kínálatunkban a 38 nm-től egészen a 95 nm-es Penthouse-ig mindenki megtalálhatja a számára megfelelő otthont.

A társasház egy pinceszintből, földszintből, 3 emeletből és egy tetőszintből áll. A lakóépület alaprajzában az utcát követi L alakban, igazodva a telek beépítési lehetőségeihez, valamint a közelmúlt fejlesztéseinek magasságához.

A társasház 34 db (1-4 szobás) lakása az 1 - 3. emeleteken + Penthouse szinten helyezkedik el. A -1 szinti mélygarázsban 21 db, illetve a földszinten 18 állásos teremgarázst alakítanak ki. Az épületben egy személyfelvonó és 1 db bútorszállításra alkalmas felvonó is beépítésre kerül.

Valamennyi lakásban amerikai konyhás nappali kerül kialakításra, a nappali alapterülete minden esetben eléri vagy meghaladja a 20 m2-t. A konyhákban egyedi elszívó rendszer biztosítja a folyamatos légcserét.

A folyosók természetes megvilágítására egy átriumot alakítanak ki, amely a tetőbe épített üveg felülvilágítóval világos tereket biztosít.

A társasház fűtésére hőszivattyús rendszer kerül kialakításra, a mennyezeti fűtés-hűtés rendszer zöld megoldás, ami a kívánt hőmérséklet elérését 75%-ban biztosítja, a fennmaradó 25%-ot villamos energiával fedizk.

A lakások okosotthon felszerelést kapnak, amivel magas szinten megfelelnek a kor követelményeinek.

Bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal.

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!