Menü

Eladó új építésű lakások Angyalföld közkedvelt részén, elegáns társasházban

  • Helyszín: Budapest XIII.ker.
  • Ingatlanok száma: 39
  • Építkezés kezdete: 2018.12.31
  • Eladó ingatlanok: 2
  • Építkezés vége: 2020.05.31
  • Ingatlanok méretei: 32-84 m²
Új építésű projekt leírás

>>> Görgessen le a lakáslista megtekintéséhez! <<<

A 13. kerületben, Angyalföld frekventált részén épülő társasház a Reitter Ferenc útról könnyen megközelíthető csendes mellékutcában épül, a Rákos-pataktól séta távolságban.

A hét szintes épület pinceszintjén és földszintjén teremgarázs, illetve tárolók kapnak helyet, melyek megvásárlása opcionális. A változatos méretű lakások az elsőtől az ötödik emeletig helyezkednek el. (A lakások alapterületei bruttó négyzetméter szerint vannak feltüntve oldalunk).

Az angyalföldi lakóparkban megtalálhatók a fiatalos, kisebb lakások mellett a több fős családokat is kiszolgáló négy szobás otthonok is. Az ötödik, legfelső emeleten természetesen a hatalmas terasszal ellátott lakások várják leendő tulajdonosaikat, melyek szintén alkalmazkodnak az eltérő igényekhez az elrendezés és szobaszám tekintetében. A tervezés során a beruházó csapat nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a lakások élhető tereket biztosítsanak lakóinak, így a legtöbbhöz tartozik erkély, illetve az épület fő homlokzata a nyitott, fényes utcafrontra néz.

A lakások belső kialakítása, színvilága személyre szabható, melyhez igény szerint segítséget nyújt az építtető megbízható beszállítója, de egyéni kérés esetén saját burkolat is beépíthető.

Az angyalföldi lakások értékét tovább emeli a kiváló infrastruktúra, melynek köszönhetően éjszaka vagy hétvégén is könnyedén elérhető a belváros, a 3-as metró, illetve a számos szórakozási és bevásárlási lehetőség. Éppen ezért Angyalföld ezen része ideális választás a nyugalomra, de jó közlekedésre vágyó családosok, idősebbek számára és a belváros közelségét kedvelő fiatal felnőttek, párok számára is.

A beruházó és értékesítő csapat jó referenciákkal bír, megbízható háttérrel rendelkezik, és tapasztalt szakemberekkel dolgozik. A meghatározott fizetési ütemezést CSOK és banki hitel felvétele esetén rugalmasan kezelik, hogy minden leendő lakó megtalálhassa a számára megfelelő otthont.

Az értékesítés már elkezdődött, ne maradjon le! További részletekért keressen minket bizalommal!

06305383928

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!