Menü

Eladó új építésű lakások a X. kerületben, a Bányató közelében

  • Helyszín: Budapest X.ker.
  • Ingatlanok száma: 12
  • Építkezés kezdete: 2018.06.01
  • Eladó ingatlanok: 9
  • Építkezés vége: 2020.03.31
  • Ingatlanok méretei: 66-140 m²
Új építésű projekt leírás

Eladó új építésű lakások a X. kerületben, a Bányató közelében.

2020 március végi átadással kínálunk eladásra új építésű lakásokat a 10. kerület könnyen megközelíthető, jó tömegközlekedéssel rendelkező részén. A földszint + 5 emeletes házban összesen 50 lakás kerül megépítésre, melyek közül már csak kevesebb, mint 15 nem talált gazdára. A meglévő ingatlanok mindegyike rendelkezik erkéllyel és legalább nappali+2 hálószobával.

A tervezés során rengeteg olyan szempontot figyelembe vettek, amely más projekteknél nem megvalósítható: Az épület egyik oldala sem néz közvetlenül utcára, így minden lakása a csendes udvarra vagy a nyugodt hátsó kertre néz. A kialakításnál, alaprajzok megtervezésénél sikerült maximálisan kihasználni a teret úgy, hogy közben megmaradtak a tágas, fényes szobák, a kényelmes erkélyek, de nem került háttérbe a funkcionális, praktikus szobabeosztás sem.

Az építtető cég továbbá lehetővé teszi a lakások belső felszereltségének (hideg- és meleg burkolat, szaniterek, beltéri ajtók) teljes mértékű személyre szabását, a vevőnek nagymértékű szabadságot ad a lakásbelső megtervezése során.

A projekt további nagy előnye a modern padlófűtés rendszer, melyet a házközponti egységen keresztül lakásonként szabályozhatóvá tettek a lakók számára. Lapradiátorok nem kerülnek beépítésre, így a szobák bútorozása is jóval könnyebbé válik.

Az épületre és így magára a projektre is extra garancia a beruházó cég hosszú évekre visszanyúló múltja, a sikerrel átadott több száz lakásos lakóparkok, valamint az Oberbankkal kötött egyedi megállapodás, melynek értelmében a lakások hitel igénybevétele esetén is beköltözhetővé válnak a műszaki átadás után.

Bármelyik meglévő lakás remek választás azok számára, akik szeretnék a belvárost is a közelben tudni és közben jó minőségű, élhető otthonba költözni.

A lakások már megtekinthetők, ne maradjon le!

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!