Menü

Eladó minőségi lakások Budapest XIV. kerületében, Zugló városrészen

  • Helyszín: Budapest. XIV.ker.
  • Ingatlanok száma: 11
  • Építkezés kezdete: 2019.03.01
  • Eladó ingatlanok: 10
  • Építkezés vége: 2020.10.31
  • Ingatlanok méretei: 51-103 m²
Új építésű projekt leírás

Budapest XIV. kerületében, az Egressy tér közelében épülő 17 lakásos, liftes társasházban kínálunk lakásokat.

Az ingatlanok kiemelkedően jó ár-érték aránnyal rendelkeznek. 50 nm-től egészen a 104 nm-es lakásokig több méret is megtalálható. A projektben kettő, három vagy négy szobás lakások is kialakításra kerülnek, melyek mindegyikéhez erkély vagy loggia tartozik. A fejlesztés várható átadása 2020 ősz.

A lakások fűtése házközponti gázkazánról történik majd, egyedi mérőórákkal. A gépjárművek tárolására a pinceszinten kialakított beállóhelyeken lesz lehetőség, illetve a földszinten 2 állásos garázs, kerékpártároló, babakocsi és kerti tároló is kiépítésre kerül.

CSOK igénybevétele lehetséges.

Elhelyezkedés

A környék napjainkban is folyamatosan fejlődik, számos infrastrukturális beruházás valósul meg a közelben, karnyújtásnyira elérhető több bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, orvosi ellátás, gyógyszertár, fittness terem valamint strandfürdő. A társasház tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, villamosmegálló valamint buszmegálló is rendelkezésre áll. A városból kifelé indulóknak pedig az M3-as autópálya szintén néhány perc alatt elérhető.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, érdeklődjön telefon vagy e-mailen keresztül!

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!