Menü

Eladó lakások Csillaghegyen III. sor

  • Helyszín: Budapest III.ker.
  • Ingatlanok száma: 54
  • Építkezés kezdete: 2018.03.31
  • Eladó ingatlanok: 30
  • Építkezés vége: 2020.06.30
  • Ingatlanok méretei: 37-79 m²
Új építésű projekt leírás

Eladó lakások Budapest III. kerületében, a mesés hangulatú Csillaghegyen. A lakópark 30.000 m2-es területen épül, az alábbi lakások a harmadik ütemben válnak elérhetővé. A három ütem három különálló sorban valósul meg, soronként 3 illetve 4 társasház, 12-14 lakással.

A III. kerületi lakópark jelentős zöldterülettel rendelkeznik, melyben pihenő parkok és játszóterek kerülnek kialakításra. Az elhelyezkedés tekintetében a lakások a Csillaghegy HÉV megálló és a 160-as, 219-es és 960-as buszok közelében találhatóak, melyekkel közvetlenül és gyorsan elérhetőek a belváros különböző pontjai. A fejlesztés közvetlen környezetében található meg a Csillaghegyi strand is.

A beruházás egy erdőkkel ívelt területen valósul meg, mesés panorámával és természetközeli hangulatú kivitelezéssel. Magával ragadó környezet, korszerű konstrukció, elegáns apartmanok. A III. kerület nyugodt, külvárosi hangulatát tetézik a domboldalhoz igazodó teraszok és napsfényes lakóterek.

A környéken szinte minden fontosabb üzlet és intézmény megtalálható, boltok, bevásárló központok, gyógyszertár, posta és különböző kultúrális lehetőségek is elérhetőek.

Ha megdobogtatja a szívét az egyedülálló budai panoráma és az erdők övezte zöld környezet, tekintse meg ennek a különleges projektnek a kínálatát.
Ha többet szeretne megtudni az eladó lakásokról, forduljon hozzánk bizalommal!

Ide kattintva megtekintheti az I. ütem lakásait.
Ide kattintva megtekintheti a II. ütem lakásait.

További információért keressen meg minket bármely elérhetőségünkön!

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!