Menü

Eladó lakások Csillaghegyen II. sor

  • Helyszín: Budapest III.ker.
  • Ingatlanok száma: 32
  • Építkezés kezdete: 2017.06.02
  • Eladó ingatlanok: 11
  • Építkezés vége: 2020.06.30
  • Ingatlanok méretei: 43-91 m²
Új építésű projekt leírás

A 196 eladó lakást magába foglaló lakópark három ütemben kerül megvalósításra Budapest 3. kerületében, Csillaghegyen. A három ütem továbbá a lakások elhelyezkedését is jelöli, melyek három sorban épülnek fel: soronként három illetve négy 12-14 lakásos társasházból áll a teljes lakópark. A beruházás területének jelentős része zöld terület marad, amely az épületek közötti pihenő parkoknak és játszótereknek biztosít megfelelő teret. A lakópark 30.000 m2-en épül a Csillaghegyi strandtól karnyújtásnyira. Közlekedés szempontjából a 160-as, 219-es és 960-as buszokkal közvetlenül érhetőek el a belváros különböző pontjai, valamint a HÉV Csillaghegy megállója is a közelben található.

A fejlesztés egy erdők övezte területen valósul meg, ahol a mesés panoráma és a természetes anyaghasználat tovább növeli a természetközeli atmoszférát. A lakások egyszerre eleganciát és korszerűséget tükröznek. Az magával ragadó környezetet a domboldalhoz igazodó teraszok, nagy üvegfelületek és napsütötte lakóterek teszik teljessé. A nyugodt, külvárosi jegyek mellett egyúttal a fontosabb intézmények és üzletek mind megtalálhatóak a környéken, bevásárlóközpontok, sport- és kulturális lehetőségek, gyógyszertár és posta is elérhető a szomszédságban.

Ha megdobogtatja a szívét az egyedülálló budai panoráma, az erdők övezte zöld környezet és a modern, minőségi megoldások, mindenképpen érdemes számításba vennie a Csillaghegyi lakópark impozáns kínálatát. Tekintse át a rendelkezésre álló ingatlanokat, és keressen meg minket további információkért!

Kedvező, 10-90-es fizetési konstrukció! 10%-ot szerződéskötéskor, 90%-ot csak a műszaki átadás után kell kifizetni.

Ide kattintva megtekintheti az I. ütem lakásait.
Ide kattintva megtekintheti a III. ütem lakásait.

További információért keressen meg minket bármely elérhetőségünkön!

Szintrajzok

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!