Menü

Eladó lakások Csillaghegyen I. sor

  • Helyszín: Budapest III.ker
  • Ingatlanok száma: 36
  • Építkezés kezdete: 2016.09.30
  • Eladó ingatlanok: 9
  • Építkezés vége: 2020.03.31
  • Ingatlanok méretei: 46-110 m²
Új építésű projekt leírás

A lakópark környezetében és épületeiben is a természetességet testesíti meg, Budapest egyik legszebb részén, a 3. kerületben, Csillaghegyen. A Csillaghegyi strandtól nem messze közel 30.000 m2 részen épül. A lakóparkhoz közel található a 160-as 219-es és a 960-as busz megállója, továbbá a HÉV Csillaghegy megállója, mely könnyebb elérhetőséget biztosít a belváros felé. A fejlesztés koncepcióját az „erdős”, „dombos”, „hegyvidékes” motívumok határozzák meg, hiszen eleve erdő övezte területről van szó.

A kialakításnál a beruházók törekedtek a kedvező tájolásra, valamint a panoráma kihasználásra, a lakópark a hegyvidéki épületeket idézi, kombinálva nagy terasz felületekkel.

 Az első sorban haladva felfelé a kisebb lakások kaptak helyet, majd a nagyobb, 2 homlokzattal rendelkező saroklakások. Tetőterasz illetve erkély is tartozik a legtöbb lakáshoz. A lakópark nem teljesen beépített ezért a kimaradt helyekre pihenőhelyek és játszóterek kerültek kivitelezésre. Az épületek 3 sorban lesznek elhelyezve, az első sor 4 épületből, a második sor 3 épületből, míg a harmadik sor 4 épületből áll majd. Az első sor épülete 14, a második sor 12, a harmadik sor pedig 14 lakást tartalmaz.

 Az épület elhelyezkedése kiváló, a közelben a mesés zöldkörnyezeten kívül számos bevásárlási lehetőséget ad (Lidl, Aldi, Tesco, CBA), továbbá a környéken található Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda, a Római Kalandpark, a Baltazár Színház szolgáltatásait, mint szabadidős tevékenységet igénybe lehet venni. Az épületek egy lépcsőházzal rendelkeznek, a lakások könnyebb megközelítését liftek segítik. A földszinten és a lejtés miatt az első emeleten saját magánkerttel rendelkező lakások lesznek elhelyezve. A kialakítás során a parkolásra is odafigyeltek, részben az udvaron részben pedig az épületek alatti pinceszinten található parkolókban történhet majd a gépkocsik elhelyezése.

Ide kattintva megtekintheti a II. ütem lakásait.
Ide kattintva megtekintheti a III. ütem lakásait.

További információért keressen meg minket bármely elérhetőségünkön!

Szintrajzok

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!