Menü

Eladó lakások Budapest kertvárosában, a D8 5 lakásos társasházban

  • Helyszín: Budapest XVIII.ker.
  • Ingatlanok száma: 4
  • Építkezés kezdete: 2018.01.01
  • Eladó ingatlanok: 0
  • Építkezés vége: 2018.09.01
  • Ingatlanok méretei: 66-98 m²
Új építésű projekt leírás

Sajnáljuk, az összes lakás elkelt a projektben. Tekintse meg az aktív projekteket:
http://www.ujlakasbudapest.hu/

A 18. kerületben épülő kertvárosi D8 társasházat kifejezetten nagycsaládosoknak szánta a beruházó. A D8 fejlesztésben mindössze 5 lakás található egy hangulatos belső kerttel és közösségi tetőterasszal, ahol a szomszédságnak lehetősége van akár közös grillezéseket vagy baráti összejöveteleket szervezni, de akár csak napozni, pihenni egy nagyot a hétvégéken.

Kellemes, biztonságos kertvárosi környékről van szó, jó infrastruktúrával, sok-sok bevásárlási lehetőséggel, óvodával, iskolával a közelben. A belváros autóval az Üllői úton nagyon gyorsan, tömegközlekedéssel busz és metró segítségével könnyen megközelíthető. 

A D8 projekt 5 lakása 3 szinten helyezkedik el, 72 és 102 négyzetméter közöttiek, mindegyikhez nagyméretű erkély vagy terasz tartozik. A lakások megtervezésénél élhető, tágas terek kialakítása és a napfény maximális kihasználása volt a cél. A D8 lakásai házközponti fűtéssel, egyedi méréssel rendelkeznek, az épület szerkezete monolit vasbeton, vázkerámia tégla falazattal és 15 cm-es grafit hőszigeteléssel. A 3 rétegű műanyag nyílászárók automata ablak szellőztetővel és motoros műanyag redőnyökkel lesznek ellátva. Minden lakásba ingyenesen beszerelésre kerül a klímarendszer is.

A lakások megvásárlásánál CSOK is igénybe vehető.

Minden lakáshoz tároló és fedett gépkocsi-beálló is vásárolható.

Ha szeretne többet megtudni a D8 műszaki tartalmáról és a fizetési lehetőségekről, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!