Menü

Eladó lakások Budapest III. kerületében - City Park II. ütem

  • Helyszín: Budapest III.ker.
  • Ingatlanok száma: 58
  • Építkezés kezdete: 2017.03.31
  • Eladó ingatlanok: 11
  • Építkezés vége: 2019.10.31
  • Ingatlanok méretei: 41-117 m²
Új építésű projekt leírás

Eladó lakások Budapest III. kerületében, Óbuda központi területén, a Flórián tér közelében. Az új építésű projekt 2 ütemben valósul meg, a második ütemben 78 új lakás kerül értékesítésre.

Elhelyezkedés szempontjából a lakópark jól megközelíthető az 1-es villamossal, hévvel és buszokkal, mivel a III. kerület egyik legfrekventáltabb környékén található. A III. kerület ezen részén valóban minden fontos létesítmény, üzlet megtalálható: bevásárlóközpontok, sportolási lehetőségek, iskolák, óvodák, rendelők, színház és mozi a közvetlen közelben.

A fejlesztés 1-4 hálószobás lakásokat foglal magába, azonban a kialakítás során a válaszfalak elhelyezését a vevőnek lehetősége van a saját elképzelése szerint alakítani. Mindezen túl a lakások burkolatai is igény szerint választhatóak. A tulajdonosok kényelmét szolgálja továbbá a parkosított belső kert és a parkliftes teremgarázs. A III. kerületi projekt széles kínálata a legkülönbözőbb igényeknek képes megfelelni.

A beruházó tőkeerős, 18 év tapasztalattal rendelkezik az ingatlanpiacon. Jelenleg 3 lakópark építését finanszírozza, melynek során megépül közel 300 eladó lakás Budapest III. kerületében és a 18. kerületben.

Egészen a műszaki átadásig csupán a vételár 10%-át kell kifizetni, a fennmaradó 90% csak a lakás átadásakor válik esedékessé!

Ide kattintva megtekintheti az I. ütem lakásait is, melyek 2019 áprilisban kerülnek átadásra.

További információért keressen minket bármely elérhetőségünkön!

 

Érdekességek a III. kerületről:

  • Budapest III. kerülete a lakosság tekintetében a város második legsűrűbben lakott kerülete, méretét tekintve pedig a harmadik legnagyobb. A régió hivatalos elnevezése Óbuda-Békásmegyer.
  • A III. kerület egyik legkedveltebb természeti kincse az Óbudai-sziget, vagy másik nevén a Hajógyári sziget, de számos más természeti és kulturális hagyaték is fellelhető: hegyek, dombok tarkítják a főváros ezen északi részét, megtalálható még két amfiteátrum, egy romtemplom, romantikus kis utcák és az andalító hangulatú Római part nyaralóövezet is.
  • Gondtalan kikapcsolódást nyújtanak még Budapest III. kerületében a Csillaghegyi fürdő és Római Strandfürdő, a kerület kiemelten gazdag, modern játszóterei, kalandparkjai, a Róka-hegy és Ezüst-hegy, a Csodák Palotája, és számos kulturális és sportlétesítmény.

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!