Menü

Eladó lakások Budapest 9. kerületében a MÜPA közelében

  • Kerület: IX.
  • Ingatlanok száma: 61
  • Építkezés kezdete: 2018.01.08
  • Eladó ingatlanok: 2
  • Építkezés vége: 2019.12.30
  • Ingatlanok méretei: 33-130 m²
Új építésű projekt leírás

 

A Művészetek Palotájától és a Nemzeti Színháztól egy karnyújtásnyira megvalósuló hatalmas beruházás. Az 520 lakást kínáló 3 épülettömb 6 építési ütemben kerül átadásra. Az otthonok kialakításánál a természetes napfény maximális kihasználására és tágas közösségi terek biztosítására törekedtek. Az épületek között az első szinten kialakított, nyitott zöldtetős területek nyújtanak átjárhatóságot. A földszinten üzlethelységek nyílnak, a terepszint alatt kialakított mélygarázsban pedig a parkolási lehetőség lesz biztosítva.

A fejlesztés Budapest egyik leggyorsabban fejlődő körzetében valósul meg, ahol az utóbbi években számos kormányzati fejlesztés, sétálóutcák, modern irodaházak és lakóövezetek kerültek kivitelezésre. A környék infrastruktúrája kifogástalan, a közelben rengeteg üzlet, kulturális helyszín, bevásárlóközpont, intézmény és sportlétesítmény található. A lakások közvetlen szomszédságában a 2-es, 24-es és 51-es villamos és számos buszjárat megállója található, a belváros néhány perc alatt megközelíthető. Továbbá a 4-es 6-os Boráros téri megállója valamint a Nagyvárad téri M3-as metró akár 10 perces gyaloglással is elérhető, néhány lépéssel pedig a Duna-part egyik leghangulatosabban kiépített szakaszán találhatjuk magunkat.

Az otthonosan kialakított lakások jól átgondolt alaprajzzal rendelkeznek, könnyen bútorozhatóak. Egyes lakásokhoz erkély, terasz vagy aktív tetős füvesített rész csatlakozik. A nyugati tájolású lakások teraszáról a MÜPA és Nemzeti Színház látható, a keleti tájolásúak a portaszolgálattal őrzött belső füves terekre néznek. A benapozottság érdekében az épülettömbök É-D irányban húzódnak, lépcsőzetes kialakítással. A konzolosan kinyúló teraszelemek továbbá védelmet nyújtanak a nyári magas napállás ellen, a kedvező klíma elérése érdekében. Az épületek egymással párhuzamosak, melyek így egy szabadabb, tágasabb érzetet adnak a terek nyitottságával.

Az első ütemek lakásai már elkeltek! A következő két ütem lakásai 2019 első félévében kerülnek átadásra. Tekintse meg a rendelkezésre álló ingatlanokat!

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!