Menü

Eladó lakások Budapest 4. kerületében a Julianus Házban

  • Helyszín: Budapest IV.ker.
  • Ingatlanok száma: 13
  • Építkezés kezdete: 2017.11.30
  • Eladó ingatlanok: 0
  • Építkezés vége: 2018.06.30
  • Ingatlanok méretei: 35-39 m²
Új építésű projekt leírás

Sajnáljuk, az összes lakás elkelt a projektben. Tekintse meg az aktív projekteket:
http://www.ujlakasbudapest.hu/

Julianus Ház: zárt, kisméretű lakópark zöld kerttel és belső parkolóval a 4. kerületben, Újpest kertvárosi részén. Nyugodt, kellemes, kertes házas környék járdával, fákkal és széles zöld területtel szegélyezve.

A Julianus Ház Budapest leggyorsabb bevezető főútja, a Váci út közvetlen közelében helyezkedik el, a belváros autóval percek alatt, tömegközlekedéssel a 104, 104A, 204 buszokkal szintén gyorsan megközelíthető. Az M3-as metróvonal Újpest-Központ állomása is könnyedén elérhető.

A Julianus Ház különleges technikai eljárással készül, egy dán típusú panel épületből kerül átalakításra, melyből a panel elemek kivételével mindent visszabontanak, és új gépészetet, villamosságot, szigetelést, burkolatokat és nyílászárókat építenek be, valamint egy modern, csendes hidraulikus liftet. A panel elemek felhasználásának ellenére teljes mértékben új építésnek minősül!

A technológiának köszönhetően a lakások kiemelkedő ár-érték aránnyal kerülnek értékesítésre!

A kiváló műszaki tartalom egyik figyelemfelkeltő eleme a rendkívül hatékony szigetelés: 20 cm vastagságú grafit falréteg és 3 rétegben üvegezett ablakok, LOW-Energy speciális fémbevonatal. Az alacsony hőveszteség éves szinten hozzávetőleg mindössze 36.000 Ft-os nagyságrendű fűtésszámlát és akár évi 100.000 Ft megtakarítást eredményez. A Julianus Ház nyílászáróihoz műanyag redőnyök, a földszinten biztonsági alumínium redőnyök tartoznak.

A kert betonfallal körbekerített, a telek 50%-a zöldterület. A hatalmas öreg fák alatt játszótér és kerti sütőhely szolgálja a lakók kényelmét. A növényzetben gazdag kert locsolásáról automata öntözőrendszer gondoskodik. A kertet zárt láncú kamerarendszer figyeli, a bejutás kapukóddal és proxival lehetséges.

A telekommunikáció bevezetése az épületbe nagy sebességű üvegszálas technológiával történik, lehetővé téve a legkorszerűbb internetelérést és digitális televíziózást. A Julianus Ház lakásai egyedi vízórával és hőmennyiség-mérő órával vannak felszerelve, melyek rádiós jeladó segítségével a lakáson kívülről is leolvashatóak.

Legalább egy tároló és beálló megvásárlása a lakások mellé kötelező, a beálló ára 1.2MFt, a tároló 120eFT/nm.

A referencialakások már megtekinthetőek. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!