Menü

Eladó lakások Budapest 11. kerületében, Péterhegyen, mesés környezetben

  • Helyszín: Budapest XI.ker.
  • Ingatlanok száma: 184
  • Építkezés kezdete: 2017.12.18
  • Eladó ingatlanok: 136
  • Építkezés vége: 2019.12.31
  • Ingatlanok méretei: 43-146 m²
Új építésű projekt leírás

>>> Görgessen le a lakáslista megtekintéséhez! <<<

Budapest XI. kerületében épülő különleges beruházás, mely csodaszép zöld környezetben helyezkedik el, miközben a belváros is könnyen és gyorsan megközelíthető. A modern, külvárosi környék egy idilli hangulatú csendes kis völgyben helyezkedik el, melyet a Budaörsi dombság szegélyez.

A 12 liftes lakóház eltérő alaprajzok és lakástípusok széles palettáját vonultatja fel az eltérő igényeknek megfelelően, 40-től 150 négyzetméterig. Az épület tájolásánál a benapozottság volt elsődleges szempont, így a lakások napfényesek, és minden eladó lakás egy vagy több erkéllyel vagy kertkapcsolattal rendelkezik. A körülhatárolt lakóparkban kártyás beléptető rendszer és portaszolgálat gondoskodik a lakók kényelméről és biztonságáról.

Külvárosi hangulata ellenére a környék üzletekben és intézményekben gazdag, megtalálható a közelben számos bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, gyógyszertár, sportolási lehetőség, valamint villamossal a Savoya Park hatalmas üzletháza néhány perc alatt elérhető. Autóval a Budaörsi bevásárlóközpontok (Auchan, IKEA, Decathlon) 10 perc alatt megközelíthetők. Innen, a XI. kerületből a belváros felé kiváló a tömegközlekedés, a 41-es villamos és 105-ös / 250-ös / 250B /251/ 251B / 941 buszok megállója egy karnyújtásnyira található.

A magas minőségű műszaki tartalom a korszerű technológiát ötvözi a környezetbe hiánytalanul illeszkedő esztétikai megoldásokkal. A kivitelezés során a megújuló energia alkalmazása is megvalósul, az épületekre szerelt napelemes panelek gazdaságos és környezetbarát áramellátást szolgáltatnak. Az eldaó lakások ára magában foglalja a konyhabútorok beépítését és a legfontosabb háztartási gépek elhelyezését is. A burkolatok színét, kategóriáját a tulajdonosok előre meghatározhatják.

Garázs, tároló és felszíni parkoló vásárlására lehetőség van, a tároló 630.000 Ft/ nm áron, a garázs 4 MFt-os áron kerül értékesítésre. A lakás mellé kötelező legalább egy garázs megvásárlása.

A projektvezetők a lakásárak későbbi emelkedését valószínűsítik, így érdemes időben dönteni. Legyen Ön is az első tulajdonosok egyike!

További információért keressen minket bármely elérhetőségünkön!

+36305383928

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!